ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΡΙΠΟΥ 350.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΑ!

Αριθμοί που βγάζουν μάτια και προκαλούν εγκεφαλικά. Η μεταγραφή του Κακά πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πραγματοποίησή της. Στις τάξεις των οπαδών της Σίτυ υπάρχει κλίμα τεράστιας χαράς, ενώ στη διοίκηση υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση του θέματος. Η αγγλική ομάδα θα ξοδέψει 243 εκατ. λίρες(περίπου 350 εκατ. ευρώ), όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Sun».

Οι «ροσονέρι» θα εισπράξουν 108 εκατ.λίρες(157 εκατ. ευρώ), ενώ το συμβόλαιο του 27χρονου Βραζιλιάνου θα τους κοστίζει, μαζί με τα έξοδα της εφορίας, 13, 28 εκατ. λίρες(19 εκατ. ευρώ) τον χρόνο, δηλαδή 255.000 λίρες την εβδομάδα και αν μείνει ο παίκτης για πέντε χρόνια στο «City of Manchester stadium», θα ξοδευθούν συνολικά όσα λεφτά θα πάρει και η νυν ομάδα του παίκτη από τη μεταγραφή. Επίσης, πολλά είναι και τα λεφτά που θα δώσει ο αγγλικός σύλλογος και στους μάνατζερ που έχουν μεσολαβήσει για να υπάρξει θετικό τέλος, καθώς θα βγουν από τα ταμεία της 27 εκατ. λίρες(39 εκατ. ευρώ).

Ο προπονητής της Σίτυ είναι πολύ χαρούμενος και δήλωσε: «Δεν ξέρω εάν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, διότι είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως, υπήρξαν κάποιες θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα». Στη συνέχεια πρόσθεσε «Πήραμε την απόφαση να κινηθούμε για τον Κακά, αλλά το σκεφτήκαμε αρκετά και θα μας βοηθήσει πολύ αυτός ο παίκτης. Θέλαμε πολύ να γίνει αυτή μεταγραφή, διότι είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και γενικότερα έχει τα στοιχεία που θέλουμε για να μας βοηθήσει να κάνει η ομάδα μας βήματα μπροστά».

Άρα, το όνειρο των οπαδών και τον ανθρώπων της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτυ απέχει μόλις μερικές...επιταγές μακριά! Ο Κακά μπορεί να κάνει θαύματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Καλή συνέχεια του ευχόμαστε όλοι στην καριέρα του, είτε αγωνιστεί στη Μίλαν, είτε στη Σίτυ, είτε σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: