ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!



Αφού είπαμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και αναφέραμε τι θα γίνει σήμερα, ας πούμε και για την Ευρώπη. Σημαντικά ματς και στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Στην Ισπανία, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα κοντράρεται εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ (20:00 Nova Sports 2). Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν τη διαφορά στους 12 βαθμούς από τη Ρεάλ, η οποία χθες νίκησε με 1-0 τη Βαλένθια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Δεύτερη στη βαθμολογία, όμως, δεν είναι η Ρεάλ αλλά η Σεβίλλη. Η διαφορά είναι στους 8, οπότε η νίκη για την Μπαρτσελόνα θα σημαίνει αυτόματα περισσότερη "ασφάλεια". Στις 22:00 (Nova Sports 2) υπάρχει ο αγώνας μεταξύ της Μπέτις και της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στην Ιταλία, το σημαντικότερο ματς είναι αυτό μεταξύ Μίλαν και Ουντινέζε (21:30 Nova Sports 3). Οι "ροσονέρι" έχουν ανεβασμένο ηθικό (από την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που παρουσιάστηκε χθες) και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Υπολείπονται κατά 9 βαθμούς της πρώτης Ίντερ και κατά 3 της δεύτερης Γιουβέντους. Ενδεχόμενη ήττα ισούται -σχεδόν βέβαια- με αποκλεισμό από τη διεκδίκιση του τίτλου.

Στην Αγγλία, σε αγώνα Νιούκαστλ - Τότεναμ (17:00 Nova Sports 4) ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, αλλά και όλης της Ευρώπης θα διεξαχθεί στο Λονδίνιο. Άρσεναλ εναντίον της πρωτοπόρου Λίβερπουλ (18:00 Nova Sports 2). Η Άρσεναλ χρειάζεται τη νίκη και για τόνωση ηθικού μετά την ήττα με 2-0 από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, και για να παραμείνει ζωντανή στο κηνύγι του τίτλου στην Αγγλία, αλλά και για να πάρει ρεβάνς από τον περσινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στους "8" τού Τσάμπιονς Λιγκ με 4-2 στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ, απ' τη μεριά της, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (ακολουθεί η Τσέλσι με μόλις ένα βαθμό διαφορά). Η συνέχεια επί του γηπέδου και επί της οθόνης ή του ραδιοφωνικού δέκτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: