ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ iPHONE ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ


Η Amazon.com παρουσίασε την Τετάρτη μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του iPhone και τους iPod Touch να διαβάζουν τα βιβλία, τα περιοδικά και τις εφημερίδες που περιλαμβάνει ο κατάλογος της συσκευής ανάγνωσης Kindle.

Το λογισμικό «Kindle for iPhone and iPod Touch», το οποίο διατίθεται δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να κατεβάζουν βιβλία από έναν κατάλογο 240.000 τίτλων.

Οι χρήστες της εφαρμογής που έχουν αγοράσει το Kindle της Amazon (διαθέσιμη μόνο στην αμερικανική αγορά) θα μπορούν να το συγχρονίζουν με το iPhone ή το iPod Touch και να διαβάζουν το ίδιο κείμενο σε όποια από τις δύο συσκευές τους βολεύει ανά πάσα στιγμή, αναφέρει η ανακοίνωση της Amazon.

Η νέα εφαρμογή δεν είναι το μόνο λογισμικό ανάγνωσης που τρέχει στο iPhone, σηματοδοτεί όμως την πρώτη φορά που η βιβλιοθήκη του Kindle γίνεται διαθέσιμη σε κινητό τηλέφωνο.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου Kindle 2, το οποίο είναι λεπτότερο από την πρώτη γενιά της συσκευής και προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του πάντως παραμένει στο μάλλον υψηλό επίπεδο των 359 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: