ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ο ''ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ'' ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Mέσα σε ένα αληθινό πανδαιμόνιο από κραυγές φανατικών θαυμαστών και δεκάδες δημοσιογράφους εμφανίστηκε χθες στο Λονδίνο ο Μάικλ Τζάκσον, ανακοινώνοντας και επίσημα σειρά συναυλιών τον ερχόμενο Ιούλιο.

Δείτε την ανακοίνωση του Μάικλ Τζάκσον για τις συναυλίες τον ερχόμενο Ιούλιο.



«Τhis Is It» έγραψε το πόστερ και φάνηκε πως ο «βασιλιάς της ποπ» δεν αστειευόταν καθόλου: «Αυτό είναι», είπε από το μικρόφωνο. «Θέλω να σας πω ότι αυτές είναι οι τελευταίες μου εμφανίσεις στο Λονδίνο. Θα ερμηνεύσω τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν οι θαυμαστές μου». Οι συναυλίες (συνολικά 10) θα γίνουν στο O2 Arena του Λονδίνου – εκεί όπου το 2007 ο Πρινς είχε δώσει 21 sold out συναυλίες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα εισιτήρια αναμένεται να εξαφανιστούν πολύ γρήγορα.

Ο 50χρονος, ταλαιπωρημένος, τραγουδιστής έφτασε στο χώρο της συνέντευξης Τύπου με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, διογκώνοντας την ανυπομονησία των χιλιάδων θαυμαστών του που τον περίμεναν ώρες! Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ζωντανά επί σκηνής στο Λονδίνο ήταν το 2006, στην τελετή απονομής των World Music Awards. Τραγούδησε μερικές γραμμές του «We Are The World» απογοητεύοντας πλήρως τους φαν του. Πέρασαν όμως δώδεκα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία του περιοδεία «History Tour» (1996-’97), όπου έδωσε 82 παραστάσεις σε 58 πόλεις του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: