ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Ως νοσηλευτής σε παιδιατρικό τμήμα νοσοκομείου στο βόρειο Λονδίνο εργαζόταν ένας 37χρονος Γερμανός, ο οποίος καταδικάστηκε στην Καμπότζη σε 10 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε αγόρια ηλικίας 12 έως 19.
Ο 37χρονος Λαρς Γκέλνερ καταδικάστηκε ερήμην στην Καμπότζη, αφού κατάφερε να φύγει από τη χώρα, προτού συλληφθεί για το αδίκημα. Ο Γκέλνερ πέρασε τους ελέγχους κατά την είσοδό του στη Μ. Βρετανία, γιατί δεν είχε ποινικό μητρώο στην Ευρώπη.
Εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο και έπιασε δουλειά ως νοσηλευτής στην παιδική πτέρυγα του νοσοκομείου Northwick Park στην περιοχή Χάροου.
Ο Γκέλνερ συνελήφθη, όταν ένας υπάλληλος της βρετανικής πρεσβείας στην Καμπότζη αναγνώρισε το όνομά του στα έγγραφα μιας ανοιχτής υπόθεσης. Η υπόθεση αφορούσε σε έναν τουρίστα που υπέβαλε αίτηση έκδοσης βίζα στην πρεσβεία για ένα 14χρονο αγόρι από τις Βερμούδες, προκειμένου να το πάρει μαζί του στη Μ. Βρετανία «για να κάνει διακοπές».
Από τα στοιχεία προέκυψε ότι ο Γκέλνερ ήταν ύποπτος για το βιασμό ενός 10χρονου αγοριού.
Ο 37χρονος προφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με την κατηγορία της απάτης στην αίτηση πρόσληψής του στο νοσοκομείο, επειδή απέκρυψε την καταδίκη που εκκρεμούσε εις βάρος του στην Καμπότζη.
Από τότε ο Γκέλνερ παραμένει προφυλακισμένος στη Μ. Βρετανία και μπορεί να απελαθεί με τη δικαιολογία ότι αποτελεί απειλή για την κοινωνία.
Η υπόθεση του Λαρς Γκέλνερ έβγαλε στην επιφάνεια τα κενά των ελεγκτικών μηχανισμών στη μετακίνηση δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων από χώρα σε χώρα.
Δεν πάει καλά ο κόσμος παιδιά...
Παρεπιμπτόντως, ναι, η φωτογραφία είναι κάπως άσχετη με το περιεχόμενο αλλά όχι και εντελώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: