ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ


Με όρους απελευθερώθηκαν από τις βρετανικές τελωνειακές αρχές τα μέλη της πληρώματος της εταιρίας South African Airways που είχαν συλληφθεί την Δευτέρα στο αεροδρόμιο Χίθροου, μετά την κατάσχεση 5 κιλών κοκαΐνης σε πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρίας South African Airways συνελήφθη όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν ότι μέλη του πληρώματος είχαν στην κατοχή τους πέντε κιλά κοκαΐνης αξίας 280.000 ευρώ.

Στις 20 Φεβρουαρίου, 15 μέλη πληρώματος της ίδιας εταιρίας συνελήφθησαν όταν βρέθηκαν στις αποσκευές τους 50 κιλά κάνναβη και τέσσερα κιλά κοκαΐνη.

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που πλήρωμα της ίδιας εταιρίας συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Λονδίνου μετά την ανακάλυψη ναρκωτικών στις αποσκευές τους.

Εκπρόσωπος των τελωνείων εξήγησε πως είναι «ιδιαίτερα ασυνήθιστο» δύο διαφορετικά πληρώματα της ίδιας εταιρίας να συλλαμβάνονται κάτω από τις ίδιες συνθήκες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι εννιά άντρες και οι έξι γυναίκες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ανακρίθηκαν από τις αρχές και θα πρέπει να παρουσιαστούν τον Απρίλιο στο αστυνομικό τμήμα του Χίθροου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των τελωνείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: