ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ


Αλλο ένα κρούσμα αποπλάνησης παιδιού ήρθε χτες στο φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη παιδόφιλου στο Μενίδι, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε κοριτσάκι που έκανε παρέα με τα ανήλικα παιδιά του.

Το νέο κρούσμα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης σημειώθηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής, με δράστη έναν 57χρονο θείο του παιδιού, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης για διάστημα μεγαλύτερο των δύο χρόνων. Αποτέλεσμα των πράξεών του ήταν να αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού και να του εκδηλωθούν φοβίες και άλλα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Τα συμπτώματα αυτά έκαναν την μητέρα του παιδιού να ανησυχήσει και να καταφέρει να βγάλει από την ψυχή της εννιάχρονης κόρης της αυτά που τη βασάνιζαν.

Κατόπιν αυτού, οι γονείς ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου Αττικής, με αποτέλεσμα να στηθεί παγίδα στον παιδόφιλο.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είναι έμπορος υποδημάτων και σύζυγος της αδελφής του Αλβανού πατέρα της εννιάχρονης.

2 σχόλια:

Karolos27 είπε...

Καθε γονιος που του βιαζουν το παιδι πώς μπορεί να αισθανθει ότι έχει δικαιοθεί? Αυτο σκεφτομαι τοσα χρονια όποτε ακουω για τετοια γεγονοτα και καταληγω στο οτι πρεπει να πιασει τον βιαστη στα χερια του...Και το αν θα ζησει ο ψυχακιας να εξαρταται απο το ελεος του γονιου...

MaRiLou είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιοι ανώμαλοι δεν χρειάζονται συλήψεις και άλλες τέτοιες αηδίες... κατευθείαν σκότωμα χρειάζονται! Αλλωστε, και για την διατήρηση των φυλακών ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει... οπότε γιατί να ζούμε τέτοιους ανθρώπους?