ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΑΟΥ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ...

Απάντησα σε μία ανάρτηση του μπλογκ tromaktiko, στην οποία κάποια διαμαρτυρόταν για τη μαυρίλα που έβγαζε ένα εκ των σχολικών του Λ.Λ.Π. Ακολουθεί αρχικά η ανάρτηση στο τρομακτικό και έπειτα η απάντησή μου, η οποία ελπίζω να δημοσιευθεί.


Εχω να σας γραψω αρκετο καιρο αλλα...σας διαβαζω καθημερινα!Λοιπον ερχομουνα στην δουλεια μου πρωι-πρωι, βρεθηκα πισω απο ενα σχολικο πουλμαν Λεοντειος Πατησιων ελεγε...ναι ναι θα πω και το σχολειο γιατι πρεπει να τηρουνε τους κανονισμους πρωτοι απο ολους!!! Ε κοντεψα να πνιγω απο την μαυριλα που αφησε η εξατμηση!!!!!!!!!!!! Φυσικα το παραθυρο το ειχα ανοιχτο,χωρις να υπερβαλω δακρυσανε τα ματια μου απο τον εντονο βηχα...δεν μπορουσα να αναπνευσω!!! Ποσο ντροπη ειναι αυτο το φαινομενο ρε παιδια???!!!Σε εποχες που μιλαμε για την προστασια της γης μας,που μαθαινουμε στα παιδια μας τι ειναι μολυνση και τι πρεπει να κανουμε για μην την προκαλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο λοιπον το πουλμαν μετεφερε παιδια δινοντας το καλο παραγδειμα!!!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ και σας παρακαλω επισης πολυ να αναρτησετε το κειμενακι μου!

Για να απαντήσω στην κυρία που έγραψε για το πούλμαν του Λ.Λ.Π.

Κι εγώ μαθητής του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων είμαι, 3η λυκείου φέτος. Πρέπει καθημερινά να αλλάζω 3 φορές τρένα για να πάω στο σχολείο κι άλλες τόσες το μεσημέρι για να επιστρέψω σπιτάκι μου, ώστε να σπαταλήσω τον άπλετο χρόνο των 15 λεπτών για να φάω και να χαλαρώσω. Πριν φτάσω σπίτι, βέβαια, πρέπει να γίνω στουπί στα υπόγεια του ΜΕΤΡΟ, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Εσείς, λοιπόν, έχετε στο αμάξι σας τη δυνατότητα να κλείσετε τα παράθυρα και να ανοίξετε το Air Condition. Γιατί δεν το κάνετε; Έστω για λίγα λεπτά, να φύγει από μπροστά το σχολικό.
Αυτό που θέλω, όμως, κυρίως να μου πείτε, είναι το εξής. Σε τι ευθύνεται το -αντιπαθέστατο για μένα- σχολείο για το ότι η εξάτμιση ενός εκ των πολλών σχολικών βγάζει μαυρίλα; Θα πρέπει να κάνει έλεγχο ρίπων πριν ξεκινήσουν τα πούλμαν;

Α, επίσης, το πούλμαν δε δίνει το παράδειγμα στα παιδιά. Εκτός άμα τα παιδιά εντός του πούλμαν αντί να μιλούν και να κάνουν χαβαλέ, κοιτούν την εξάτμιση σκεπτόμενα το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος... Για να μη σας θυμίσω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μόνο αυτά δε φέρουν ευθύνη, αλλά εσείς οι μεγαλύτεροι, που γεμίσατε την πρωτεύουσα με εκατομμύρια αμάξια, έχετε κάνει μπουρδέλο την ατμόσφαιρα και μετά σας φταίει ένα σχολικό πούλμαν, το οποίο στην τελική ΔΙΑΟΛΕ μεταφέρει ΜΑΘΗΤΕΣ στο ΣΧΟΛΕΙΟ και δεν πηγαίνει ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σε εργασία ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ τού ΣΚΑΪ ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού.

Έχουμε τα κέρατά μας από διαβάσματα, καθημερινά τρώμε σαπίλα από τα Μ.Μ.Ε. κι εσάς, αντί να σας πειράζει το πλαφόν στην βενζίνη ή στη θέρμανση, σας πειράζει η μαυρίλα από ένα πούλμαν, λες και τα υπόλοιπα οχήματα που υπάρχουν στην Αθήνα είναι οικολογικά... Πλλλλλάκα με κάνεις;

Κοιτάξτε πρώτα να κάνετε καμιά διαδήλωση μπας κι αλλάξει το κράτος, να σταματήσετε να αγοράζετε βενζίνες και πετρέλαια, αφού παραπονιέστε για τις τιμές και μετά ας σας πειράξει η μαυρίλα από ένα σχολικό.

Μετά απεράντου εκτιμήσεως, ένας ταπεινός υποψήφιος πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν έχει χρόνο ούτε να παρατηρεί τη μαυρίλα τού κάθε μαλάκα οδηγού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Κάρολε!!!Έλεος σηλαδή με τον κάθε μαλάκα που τον ενοχλουν οι ρύπο απ'το σχολικό του ΛΛΠ...Αν τον ενοχλουν ας κάνει καταγγελία στην τροχαία κι ας ασχολήθει με σημαντικότερα θέματα!!!!Ο προμαηθευτής σου μπουγάτσας στις 29/09/2010 foutas!!! :-P ;-)

Karolos27 είπε...

Χαχα μπουγάτσεεες όλεεε! Βρίσκουν κάτι θέματα οι άτιμοι να ασχολούνται άμα δεν έχουν τι να κάνουν... Μακάρι να εμφανιστούν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις για να 'χουμε κι εμείς να σχολιάζουμε.