ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Είναι δύσκολο να βρίσκεται χρόνος για να γράφονται πραγματάκια σ' αυτό εδώ το μπλογκ, αν και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα άξια σχολιασμού. Παρ' όλ' αυτά, αυτήν την Κυριακή υπάρχει κάτι που δεσπόζει και δίνει νόημα σ' ολόκληρο τον Σεπτέμβριο. Επιτέλους, δηλαδή, θα 'χουμε λόγο να περιμένουμε το μεσημέρι της Κυριακής. Όχι, διάολε, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο ή παράξενο. Απλά είναι ένα απ' αυτά τα γεγονότα που περιμένουνε κάθε χρονιά. Γιατί αγώνες όπως αυτοί μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, τους περιμένουμε όλοι κάθε χρόνο.

Γηπεδούχος η Γιουνάιτεντ στο πρώτο απ' τα τουλάχιστον δύο μεταξύ τους ντέρμπι της σεζόν, κάτι που δε θυμάμαι να έγινε πρόσφατα. Όλο στο Άνφιλντ παιζόταν το πρώτο ματς και η τρόπον τινά ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ. Φέτος αλλάζει αυτό και το Ολντ Τράφορντ θα 'ναι το γήπεδο στο οποίοι οι δυο τους θα ανοίξουν λογαριασμό για τη χρονιά 2010-2011.

Πέρσι, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστική όπως άλλα χρόνια, αν και δεν τα πήγε άσχημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η δεύτερη θέση πίσω από την καλύτερη -και με διαφορά απ' όλες τις υπόλοιπες- Τσέλσι δεν είναι άσχημη, αν και κάθε ομάδα με όνομα σαν της Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο και τίποτα λιγότερο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ έφτασε ως τους "8", όπου αποκλείστηκε μέσα στο Ολντ Τράφορντ από την μετέπειτα ηττημένη φιναλίστ Μπάγερν Μονάχου. Δεν πειράζει, όμως, αν αναλογιστεί κανείς τι έκανε η Λίβερπουλ την ίδια χρονιά στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να τερματίσει έβδομη στο πρωτάθλημα, όντας κάκιστη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε τρίτη στον όμιλό της (με Φιορεντίνα, Λυόν και Ουνιρέα) και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί έφτασε ως τον ημιτελικό, για να την αποκλείσει στο Άνφιλντ η Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση. Λυπάμαι, διάολε, αλλά η καλή πορεία θα ήταν ο τελικός, για να μην πω η κατάκτηση του τροπαίου. Στο τέλος έφυγε κι ο Μπενίτεθ, μια χρονιά που πήγε εξαρχής κατά διαόλου.

Φέτος, καμία απ' τις δύο δεν έχει ξεκινήσει καλά. Η Γιουνάιτεντ σε 4 αγώνες έχει συγκεντρώσει 8 βαθμόυς, ενώ η Λίβερπουλ μόλις 5. Η Τσέλσι ήδη έχει φύγει μπροστά με 12 και ακολουθεί η Άρσεναλ με 10. Οπότε, το ματς είναι μεγάλης σημασίας και για τις δύο. Στην Ευρώπη, η Γιουνάιτεντ έφερε 0-0 στο Ολντ Τράφορντ με την Ρέιντζερς (το 'πιασα και στο στοίχημα αυτό) με το ματς να σημαδεύεται από τον τρομακτικό τραυματιασμό του Βαλένσια. Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-1 της Στεάουα Βουκουρεστίου εντός έδρας.

Για να μην αρχίσω την πολυλογία, Κυριακή 19/9 Nova Sports 1 στις 15:30 και για όσους δεν έχουμε Nova, www.myp2p.eu.

Υ.Γ. Ίσως δουλέψει και το www.iraqgoals.net, αν κι αυτή τη στιγμή το site δε δουλεύει.
Υ.Γ. 2 Σε μερικούς ίσως φανεί περίεργο που δεν ανέφερα την έναρξη των ματς για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ως κάτι που δίνει νόημα. Θα το έλεγα εάν περίμενα μπαλάρα την πρώτη αγωνιστική, αλλά δεν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κάρολε!Αφήνω κι εγω πια ως μπλογκερ το σχόλιο μου!Πρώτον μπράβο που επιασες το Γιουνάιτεντ-Ρέιντζερς στο Στοίχημα!!!!!!!!!;-) Δεύτερον θεωρώ ότι φέτος κάποια ομάδα τύπου Εβερτον ή Σίτι θα κάνει την έκπληξη διεκδικώντας την Πρέμιερ Λιγκ χωρις να τα καταφέρει βέβαια στο τέλος...3ον Καλό κουράγιο κι υπομονή στη χρονιά που έρχεται! foutas