ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.

ΣΚΑΪ 100,3 στις 4 Αυγούστου 2010 και ώρα 3 παρά. Τι το 'θελα ο μαλάκας να ανοίξω το ραδιόφωνο... Βγήκε μια τύπισσα, απ' τις γνωστές "έξυπνες", αρχίζοντας να λέει για το Πολυτεχνείο.

"Το Πολυτεχνείο ευθύνεται για την τουρκική εισβολή", "πρόκειται για φιάσκο", "τι να μας δώσει πια το Πολυτεχνείο; Με το Πολυτεχνείο κοιμόμαστε, δεν ξυπνάμε". Αυτές είναι φράσεις που χρησιμοποίησε η ίδια η κάρυα. Εκτός αυτών, είπε ότι θα έπρεπε να γιορτάσουμε επετείους από τις μάχες στον Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα και όχι το Πολυτεχνείο, το οποίο για την ίδια δεν είναι σημαντικό γεγονός και δε συγκρίνεται με τις λαμπρές νίκες.

Αρχικά, ας δώσω συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο τού ΣΚΑΪ, επειδή κρατήθηκε και δεν την σκυλοέβρισε και δεν της το έκλεισε στα μούτρα.

Μάλιστα, ας γιορτάσουμε σαν παπάρες Σαλαμίνες και Μαραθώνες, εξάλλου η πλύση εγκεφάλου που τρώμε στο μάθημα τής ιστορίας μ' αυτές τις μάχες σχετίζεται. Όλο για προ Χριστού κάνουμε ή για Βυζάντιο, άντε και κάτι ψιλά σε 3η γυμνασίου και 3η λυκείου για τη "σύγχρονη" Ελλάδα, λες και είναι το ίδιο σύγχρονη η Ελλάδα τού 1850 και του 2010. Τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο.

Η τύπισσα ανέφερε κατά τη γνώμη της τρία σπουδαία πρόσωπα, μιλώντας για Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια και Παπαδόπουλο. Η κριτική επ' αυτού δική σας, εγώ βαριέμαι να βρίζω. Και μετά στο άκυρο, είπε πως η νεολαία πεθαίνει από ναρκωτικά, τροχαία, άγχος.

Ποιοι αναλαμβάνουν θέματα υγείας, προστασίας, περιβάλλοντος, παιδείας και λοιπών; Οι υπουργοί, οι οποίοι είναι μέλη των εκάστοτε κυβερνήσεων. Πώς εκλέγονται οι κυβερνήσεις; Με τις εκλογές. Ποιοι ψηφίζουν; Οι ενήλικες. Ποιοι είναι αυτοί; Ορισμένοι απ' αυτούς που λένε ότι η νεολαία πεθαίνει από ναρκωτικά, τροχαία, άγχος... Οπότε, νομίζω ξέρουμε ποιοι φταίνε. Οι "μεγάλοι"... Φταίνε οι νέοι που τα ναρκωτικά κυκλοφορούν παντού και δεν υπάρχει καμία μέριμνα τού κράτους για να καταπολεμηθεί αυτό το μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα; Εννοείται, αυτοί φταίνε που οι μπάτσοι -και όχι μόνο- λαδώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια. Μπράβο ρε κοπελιά, γιατί το 'χα απορία ποιος ευθύνεται. Φταίει η νέα γενιά για τα τροχαία ατυχήματα, μιας και στα μπαρ δε γίνεται έλεγχος ταυτοτήτων για κατανάλωση αλκοόλ ή που οι δρόμοι στην Ελλάδα είναι ΑΘΛΙΟΙ; Φταίνε οι μικρότεροι σε ηλικία, που η αστυνομία αντί να κάνει τη δουλειά της ΞΥΝΕΤΑΙ και ΚΑΝΕΙ ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ (πχ στη Φιλαδέλφεια, 8 το βράδυ, 30 Ιουλίου) όποτε βλέπει δεντράκια; Φταίει η νέα γενιά που τα νοσοκομεία (είτε δημόσια είτε ιδιωτικά) κάνουν 100 ώρες να στείλουν ασθενοφόρα στον τόπο τού δυστυχήματος; Φταίνε ρε μαλάκες οι νέοι που υπάρχει αυτό το γαμημένο "εκ-ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ" σύστημα, που τους αναγκάζει να ξεσκίζονται στο διάβασμα και να είναι μονίμως αγχωμένοι για το αν θα καταφέρουν ή όχι να μπουν στη σχολή που θέλουν; Γιατί οι περισσότεροι ξέρουμε τις διαστάσεις τού προβλήματος τής ανεργίας...

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΑΥΤΗ;

Άκου να καθόμαστε να γιορτάζουμε Σαλαμίνες και Μαραθώνες, άντε μωρή πατσαβούρα τράβα στο διάολο! Άμα είχες παιδί μέσα στο Πολυτεχνείο και πέθαινε, τώρα θα 'σουν συνέχεια στους δρόμους. Στο τέλος θα μας πουν να κάνουμε και μνημόσυνο στον Σωκράτη (χίλιες φορές προτιμότερο από εορτασμούς για μάχες)! Πάλι καλά που δεν είπε τίποτα για τον Alejandro Δε (λέμε τώρα) Γκρέιτ, εκείνον τον σφαγέα που έχουν ως πρότυπο ο Άδωνις και άλλοι...

Βέβαια και ήταν οργανωμένη η εξέγερση, διάλεξαν λίγα άτομα να σκοτωθούν εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχαν τι άλλο να κάνουν, έτσι δεν είναι κυρία κάρυα;

Δε νομίζω οι νέοι να έχουν καμιά όρεξη να μπουν στα ΣΚΑΤΑ των δικών σας γενεών, μάλλον να ξεφύγουν μια και καλή θέλουν. Μέχρι να το καταλάβετε, θα βγαίνετε και θα λέτε αυτές (κι αν γίνεται) και χειρότερες μαλακίες.

Γαμώ τα μυαλά σας γαμώ πια! Πνιγείτε να τελειώνουμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πραγματικά Κάρολε!!!Δεν φτάνει που γλίτωσαν τη θανατική ποινή οι χοίροι της δικτατορίας...έχουν ακόμα υποστηρικτές(όπως είχαν και τότε)!!!Ο πατέρας μου έχει ένα φίλο που απ'το πολύ ξύλο απ'τος ΕΣΑτζήδες δεν μπορεί να μιλήσει!!!Αυτά η κυρία γιατί δεν τα λέει...Και μετά κατηγορούν τους νέους...Εμείς τουλάχιστον ότν δολοφόνησαν εν ψυχρώ κάποιο συνομηλικό μας αντιδράσαμε τοιουτοτρόπως!!!foutas