ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

ΚΑΘΕ μέρα, ΟΛΗ μέρα, ΚΑΘΕ νύχτα, ΟΛΗ νύχτα... Ακούμε για την πουτάνα την οικονομία! Και πάτε και βάζετε θέμα στην έκθεση την... αυτομόρφωση! Ξεφτίλες, ρεζίληδες, μαλάκες! Τέτοια έκθεση να τη βάλετε στη βουλή, να τη γράψουν οι 300 σκουπιδοφάγοι. Κι άμα ξέρουν τον όρο, εμένα να με χέσετε.

Ωραία αντιμετώπιση έχετε απέναντι σ' όσους δίνουν πανελλαδικές, σούπερ θέμα βρήκατε πάλι. Στην τελική, βάλτε κάτι σχετικό με την τρομοκρατία ή τίποτα τέτοιο, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν φέτος με τους ηλίθιους. Αλλά πείτε μου τι σχέση έχει η αυτομόρφωση. Δεν μπορείτε να μου πείτε, βάζετε μαλακίες έτσι αναίσθητα!

Και σιγά την έκθεση ρε! Αντιγραφή επικόλληση 20 ιδέες ενός κωλοφυλλαδίου, μαζί με 3ο διαρθρωτικές και ορισμένα συγκεκριμένα ρήματα. Ουυυυυυ, τρομερή.... "έκφραση", τρομερός "γραπτός λόγος". Εάν θέλετε να βλέπετε γραπτό λόγο και έκφραση, αλλά κυρίως ιδέες και απόψεις, κοιτάξτε αλλού. Σε ιστολόγια, σε ιστοσελίδες, σε τετράδια, σε ημερολόγια... Αλλά μην προβάλλετε την έκθεση ως μάθημα στο οποίο τα παιδιά εκφράζονται, μόνο αυτό δε γίνεται. Όταν ο σκοπός σου είναι να γράφεις κοινώς αποδεκτά πράματα και όχι αυτά που κουβαλάει η κεφάλα σου, δεν είναι έκφραση. Τουλάχιστον για μένα, για άλλους ίσως είναι. Για εμένα είναι μαλακία.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: