ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Το παλιο ειναι ποιοτικο και ΤΕΛΙΚΑ εμπορικο!!!!


Αν ρωτησεις καποιον ποια ειναι η πιο εμπορικη ταινια ολων των εποχων θα σου απαντησει χωρις δισταγμο ο "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ". Και ομως κανει λαθος!!!! ολοι εχουμε στο μυαλο μας την σκεψη :αφου η τεχνολογια εχει εξελιχθει με αποτελεσμα να εχουν αναβαθμιστει τα εφε και ετσι να προσελκυουν περισσοτερο κοσμο....αφηνοντας πισω βεβαια τα παλιοκουλτουριαρικα εργα με τους ατελειωτους "σοφιστικε" διαλογους. Βγηκαμε ολοι offside (οπως θα ελεγε και ο φιλος μου ο Καρολος)! Ε, λοιπον, ο παλιος κινηματογραφος καταπινει γλυκο με την νεα καταταξη.......αφου απο οτι φαινεται τελικα επι της ουσιας δεν εχει τιποτα να παρουσιασει ο νεοτερος!!!

Εχουμε και λεμε λοιπον: παμε πολυ πισω.......

1939 πρωτη "οσα παιρνει ο ανεμος"

1977 δευτερη"ο πολεμος των αστρων"

1965 τριτη "η μελωδια της ευτυχιας"

1982 τεταρτη"Ε.Τ εξωγηινος"

1956 πεμπτη "οι 10 εντολες"

(φτανοντας στον Τιτανικο) 1997 εκτη "τιτανικος"

1975 εβδομη "στα σαγονια του καρχαρια"

1965 ογδοη "δοκτωρ ζιβαγκο

1973 ενατη "ο εξορκιστης"

1937 δεκατη "η χιονατη και οι 7 νανοι"


Βλεποντας κανεις την δεκαδα παρατηρει οτι μολις μια ταινια ειναι των τελευταιων 10 χρονων περιπου και αλλη μια των 20 . Οι υπολοιπες ειναι πολυ πιο παλιες!!!!Και βεβαια το πιο κουφο... ο εξωγηινος???? 'Η ακομα καλυτερα η Χιονατη.... Ερευνωντας ομως τις 50 εμπορικοτερες ταινιες ξεχωριζουν δυο σεναριογραφοι: Steven Spielberg και Walt Disney αφου ο πρωτος εχει 3 ταινιες και ο δευτερος 5 στην 50αδα!!!!!!! ΜΟΝΟ 5 ταινιες της τελευταιας 10ετιας ειναι στην λιστα και αυτες ειναι : Ο Αρχοντας των δαχτυλιδιων 3, Σρεκ 2, Spider Man, Σκοτεινος Ιπποτης, Οι πειρατες της Καραιβικης (το σεντουκι του νεκρου)

Συμπερασμα??? Περισσοτερη φαντασια, ΛΙΓΟΤΕΡΑ εφε ......και εδω που τα λεμε ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ για τα 3D γυαλια??????? Ειναι καιρος η νεα γενια να αποδωσει τα ανεμενομενα
και οχι να παγωνει και να παραμενει στην αδρανεια!!! Οικονομικη κριση δεν λεω........αλλα ανεκαθεν διατηρουσε ο ανθρωπος ενα ποσο για να το διαθεσει στην διασκεδαση του, στο cinema δηλαδη!!! Φαινεται πως εχει παψει να τον εμπνεει........................... Πιαστε μια πενα λοιπον και αρχιστε το γραψιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: