ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΡΩΙ, ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ...

Είστε βαρετοί, άθλιοι, γελοίοι και πάνω απ' όλα προβλέψιμοι. Ναι, πάει για όλους σας. Πάει και για σας που επί μήνες γκρινιάζατε ότι δεν παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα για μείωση τού ελλείματος και με το που πάρθηκαν, αρχίσατε την γκρίνια. Πάει και για σας που τα λέτε βάναυσα, ενώ θα έπρεπε να πράξετε ακριβώς τα ίδια εάν ήσασταν στην εξουσία. Αλλά στην Ελλαδίτσα (για δεκαετίες θα είναι Ελλαδίτσα, μπορεί σε 100 χρόνια να ξαναγίνει Ελλάδα) έτσι είναι τα πράματα.

Όσον αφορά τώρα αυτούς που κυβερνούν, ντροπή και σε σας. Χαίρεστε και το παίζετε μάγκες επειδή κάνατε τα απαραίτητα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε απαραίτητα τα αυτονόητα, γιατί είναι αυτονόητο να θες να μειωθεί το έλλειμα τής χώρας σου. Όμως, αντί να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα (άλλο αυτονόητο τούτο 'δω), πρέπει να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς θα σου κόψει το πωπουδέλι η Ε.Ε. Ώπα ρε σεις του ΠΑΣΟΚ, μεγάλη μαγκιά κάνατε πάλι. Θα φροντίζω κι εγώ από 'δω και μπρος να προσέχω πολύ που πατάω, μην τυχών πατήσω πάνω στην μαγκιά σας που ξεχειλίζει και γλιστρήσω. Κι άμα σπαστώ, πού λεφτά για πληρωμές νοσοκομείων και λοιπών...

Είστε υπερβολικά προβλέψιμοι όμως. Γεια σου ρε Τσίπρα παιδί τού λαού! Εσύ ακόμα κι αν ακούσεις για ΔΩΡΕΑ πχ 100 δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα, θα αρνηθείς για να το παίξεις έξυπνος. Όχι ρε φίλε, δεν είσαι έξυπνος. Ένας συνηθισμένος μαλάκας είσαι, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Άντε να χαρείς τώρα και να πεις στον Αλαβάνο ότι είμαι βαλτός από κάποιο άλλο κόμμα και κάνω προπαγάνδα και συκοφαντία. Πες μας κι εμάς τι διάολο θέλεις να καταλάβουμε. Ουστ από 'δω ρεεε (με φωνή 4 αυτό).

Να κάνω μια απλή ερώτηση; Ας την κάνω... Γιατί εδώ και τόοοσα χρόνια δεν έχω ακούσει από κανέναν πρόταση για δημιουργία υπουργείου αθλητισμού; Με γενικές γραμματείες κι αυτά θέλετε να πάμε μπροστά ε; Ναι κι εγώ θέλω να κόψω το χέρι μου και να βγουν άλλα τρία μετά, σαν την Λερναία Ύδρα ένα πράμα. Θέλετε να πάει μπροστά ο αθλητισμός, να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας, να έρθουν διεθνείς διακρίσεις και λοιπά. Με μία απλή γενική γραμματεία θα γίνει αυτό; Και στην τελική, αν ήταν σοβαροί εκεί πέρα μπορεί να γινόταν και κάτι. Όταν κάθονται και τα ξύνουν όλη μέρα, μετά να μη θέλουν προκοπή, απλά να βγάζουν τον σκασμό.

Κι ο άλλος ο Βολταίρος τι ήθελε και μίλαγε... Καραμέλα έχει γίνει η φράση του από όλους. Όποιος θέλει να πει μία μέγιστη μαλακία, επικαλείται αρχικά τον Βολταίρο και μετά πετάει την κοτσάνα. Συγγνώμη παιδιά, αλλά ο Βολταίρος δεν είπε πως έχουμε κι εμείς υποχρέωση να ακούμε τις κοτσάνες που εκσφενδονίζετε δεξιά κι αριστερά. Αλλά και να το 'λεγε, σιγά μην το ξέραμε. Ένα μάτσο ανιστόρητοι είμαστε.

Μιας κι είπα για ιστορία, πάμε και στο δημοσίευμα τού Focus. Σας πείραξε τόσο πολύ η Αφροδίτη τής Μήλου με το κωλοδάχτυλο; Εμένα μ' άρεσε και μάλιστα αφιέρωσα τη χειρονομία αυτή σ' όλα τα λαμόγια τής Βουλής. Δεν ξέρετε τίποτα από ιστορία.... Παρ' όλ' αυτά, έχετε την απαίτηση να ξέρουν οι ξένοι και να τη σέβονται κιόλας. Αφού δεν τη σέβεστε εσείς ρε, θα την σεβαστούν αυτοί; Καλά κάνουν και μας κοροϊδεύουν, αφού αυτό μας αξίζει. Ας αλλάξουμε ρότα, να αλλάξουν στάση κι αυτοί. Κι αν δεν αλλάξουν, πολύ που μας ένοιαξε. Λες και καθορίζει τη ζωούλα μας ένα δημοσίευμα ενός ξένους περιοδικού. Να πάτε στο δωματιάκι να απαιτήσετε, όπως είπε κι ο Τσουκαλάς κάποτε. Να απαιτείτε πρώτα απ' τον εαυτούλη σας και μετά βλέπουμε... Ως τότε έχουμε κάποια εκατομμύρια χρόνια μπροστά μας...

Πού θα πάει όμως... Θα τα βρείτε κάααποτε μπροστά σας. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή σε λίγα χρόνια, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι ότι θα τα βρείτε. Δε με νοιάζει αν όλοι είστε γενιά τού Πολυτεχνείου και λέτε ότι περάσατε δύσκολα. Αλλά επειδή μάλλον ισχύει αυτό, δε νομίζω ότι όποιος περνάει κάποτε δύσκολα, μετά πρέπει να διαλύσει τη χώρα, αυξάνοντας ελλείματα, διανέμοντας με πανηλίθιο τρόπο τα φράγκα και κάνοντας διάφορες "ομορφιές", όπως κάνατε πολλοί από εσάς. Μπορείτε να ανοίξετε ένα λεξικό και να κοιτάξετε τη λέξη "αποποίηση" και μετά τη λέξη "ευθύνη".

Αυτά τα λίγα για τώρα, τα 'γραψα γιατί δεν είχα τι να κάνω.

Κάποια μέρα, ένα πρωί, θα πετάξει το πουλί
και οι μάγκες θα το παίζουν λούφα και παραλλαγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: