ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑ...

Όταν κάνεις κάτι, πρέπει να παραδέχεσαι ότι το 'κανες. Ειδικά όταν αυτό ενοχλεί άλλους ή ακόμα και σένα. Κι η Τζούλια φαίνεται ότι αυτό δεν το καταλαβαίνει με τίποτα.

Βγάζει το dvd στα περίπτερα, όπου το πουλάει 20 ευρώ. Παραγωγή τής Sirina, η οποία κανονικά θα έπρεπε να έχει τιμή 10 ευρώ και διάρκεια πάνω από 2 ώρες (όπως π.χ. στο dvd "ο ταξιτζής"). Κάτι τέτοιο δε συνέβη. Το όνομα "Τζούλια Αλεξανδράτου" πουλάει τρελά, γι' αυτό και η μικρής διάρκειας παραγωγή πουλήθηκε με τιμή 20 ευρώ. Μία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ παραγωγή, με κάμποσο κόσμο πίσω απ' τις κάμερες. Αν πούμε ότι πουλήθηκαν κοντά στα 200.000 dvd, τότε τα έσοδα άγγιξαν τα 4.000.000 ευρώ!

Η Τζούλια, σύμφωνα με όσα λέγονται, πήρε 200.000 ως αμοιβή και το 1/3 των εσόδων. Πάνω από ένα εκατομμύριο δηλαδή. Το άλλο 1/3 η Sirina και το άλλο 1/3 ο Ian Scott. Το ότι η Τζούλια λέει ότι ο επιβήτορας ονομάζεται Γιώργος είναι τρίχες κατσαρές, ας το ψάξει κάποιος να δει ότι το πουλάκι τού επιβήτορα είναι ίδιο με αυτό του Ian Scott, στην σκηνή που κερνάει την Clara Morgane. Για να μη νομίζει η Τζούλια ότι είμαστε και τίποτα άσχετοι, ξέρουμε πολλά περισσότερα απ' αυτήν.

Στις περισσότερες ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ παραγωγές για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, η κάμερα ήταν σε θέση POV (Point of view). Αυτό, άλλωστε, μπορεί να το τσεκάρει κανείς παρακολουθώντας βίντεο άλλων διασημοτήτων, όπως τής Πάμελα Άντερσον στις περιπέτειές της με Tommy Lee και Brett Michaels, για να καταλάβει ότι όντως έτσι είναι. Ε δε θα 'ρθει τώρα μία άκυρη Τζούλια Αλεξανδράτου να πάει κόντρα στην ιστορία τής τσόντας!

Ας το παραδεχτεί ότι έγινε επαγγελματική δουλειά, ώστε να της αναγνωρίσουμε το ήθος μέσα στην ανηθικότητα. Θα ήταν μεγάλη μαγκιά, κατ' εμέ, να έβγαινε και να δήλωνε ότι όντως έγινε ό,τι έγινε γιατί ήταν καλή η αμοιβή ή επειδή ήθελε κλπ., παρά να βγαίνει και να το παίζει μυξοπαρθένα και εξαπατημένη. Όπως είπα και στην πρώτη πρόταση, πρέπει να παραδέχεσαι ό,τι κάνεις και να μην αποποιείσαι των ευθυνών σου.

Πέραν αυτών, έχω να κάνω και μία πολύ καλή πρόταση στην Τζούλια. Την επόμενη φορά, να χώσει μέσα το 5λιτρο βαρελάκι τής Heineken! Όχι ότι περιμένω να καταλάβει τίποτα τότε, απλά έτσι για το γαμώτο ρε σεις... Δε θα 'χαμε και δυσκολία να καταλάβουμε την μάρκα, σ' αντίθεση με την περίπτωση της σαμπάνια...

Υ.Γ. Κρίμα για τους γονείς της, οι οποίοι βλέπουν την κόρη τους να γίνεται καθημερινά πιο ρεζίλι απ' το ρεζίλι, πιο γελοία κι απ' την ίδια την γελοιότητα. Αν η Τζούλια ήθελε τόσο πολύ την... αναγνώριση, ας περίμενε να φύγουν πρώτα αυτοί απ' τη ζωή και μετά ας έκανε ό,τι σκατά ήθελε. Τώρα τους έκανε την καρδιά περιβόλι και βγαίνει στα κανάλια και κλαίει. Ντροπή της.

Υ.Γ. 2: Στηρίζω το "Ράδιο Αρβύλα" στο θέμα με την προβολή των σκηνών το βράδυ τής Τετάρτης, γιατί εφόσον δεν έχει πρόβλημα η Τζούλια με την τσόντα (λέει ότι έχει, αλλά αν είχε δε θα την έβγαζε), δεν μπορεί να έχει το ΕΣΡ. Κι όσα λένε οι αρμόδιοι περί υποβάθμισης τής γυναίκας και τής ανθρώπινης αξίας είναι πίπες, λες κι είναι το μόνο που υποβαθμίζει το επίπεδο τής ελληνικής τηλεόρασης. Οι ίδιες οι κατίνες που υπάρχουν στην τηλεόραση δε σας πειράζουν, η προβολή μερικών σκηνών από δουλειά μιας άλλης κατίνας, όμως, σας πείραξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: