ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΕΣΡ...

Ράδιο Αρβύλα και προβολή σκηνών από το εκπαιδευτικό dvd τής Τζούλιας. Αυτή είναι μία πρόσθεση. Το άθροισμά της ακούει στο όνομα ΕΣΡ. Γιατί, όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη κιόλας στιγμή, τα παιδιά τού "Ράδιο Αρβύλα" πρέπει να απολογηθούν και πάλι.

Λες κι η Τζούλια έβγαλε το dvd για να το βλέπει ως ρομαντική κομεντί ή για να το δουν οι συγγενείς της. Το 'βγαλε στα περίπτερα ρε σεις, πότε θα πάρετε χαμπάρι τι γίνεται; Εδώ δεν ενοχλείται η ίδια που παίζει σε τσόντα, ενοχλείστε εσείς; Γιατί; Επειδή είναι καλό το επίπεδο τής ελληνικής τηλεόρασης και το υποβαθμίζει το "Ράδιο Αρβύλα"; Επειδή κάνουν ρεζίλι τους ήδη ρεζιλεμένους; Εξηγήστε τι σας πείραξε, μπας και συμφωνήσει κανένας μαζί σας.

Έγινε νούμερο ένα θέμα η έκδοση μίας απλής τσόντας, εκτός αν σε εσάς φάνηκε έργο τέχνης ή τίποτα τέτοιο. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι μία απλή τσόντα. Οι Αμερικάνοι έχουν δει πολλές αξιόλογες ηθοποιούς σε γυμνές σκηνές, εκτός αν δεν το 'χετε συνειδητοποιήσει. Η Τζολί, η Χάγιεκ, η Μιλάνο και πολλές άλλες έχουν γυρίσει σκηνές με γυμνό, κάτι που δε νομίζω να σας χάλασε κιόλας. Κλασσικό παράδειγμα η "απόλυτη αμαρτία" και το "Desperado". Κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...

Όταν σε καιρούς οικονομικής κρίσης 200.000 άτομα δίνουν απλόχερα 20 (!!) ευρώ για ένα dvd, τι να πεις... Η Sirina σε 24 ώρες κατάφερε να βγάλει 4 εκατομμύρια, με μία απλή κάμερα και 2 άτομα. Μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε αυτό ή μπα; Άλλα προβλήματα δεν είχε ο κόσμος, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να προλάβει να αγοράσει το dvd τής Τζούλια ή όχι. Το "εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενίζεται" ταιριάζει απόλυτα.

Αντί να κάθεστε να ψάχνετε στο ίντερνετ το dvd, πηγαίντε στο περίπτερο, αγοράστε το και μετά πηγαίντε και για ένα καφεδάκι. Ε αμάν πια, μας τα πρήξατε!

Υ.Γ. Κι αυτός ο Ian Scott... από 'κει που κέρναγε μία θεά (όταν θυμηθώ όνομα θα το προσθέσω), κατέληξε με την σκυλομούρα την Τζούλια!! Έλεοοοοος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: