ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΤΕΒΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ!

Ακόμη ένα δυσάρεστο γεγονός. Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πυροσβέστη. Μέσα στην απόγνωσή τους και βλέποντας τα σπίτια τους να καίγονται, έχασαν την ψυχραιμία τους. Και φυσικά, όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε τέτοιες καταστάσεις.

Απ' την άλλη, δε φταίνε οι πυροσβέστες. Είναι ήρωες, οι περισσότεροι τουλάχιστον. Ήρωες είναι και οι εθελοντές, δεν πρέπει ποτέ να τους ξεχνάμε. Όμως, όπως μου είπε κι ο φίλος μου ο Τάσος, εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες. Κι αυτό γνωστό, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Με τα μέσα που διαθέτουν, τα οποία θεωρώ ελάχιστα, κάνουν ό,τι μπορούν. Δίνουν και την ψυχή τους.

Δεν κατηγορώ τους κατοίκους, ήταν κάπως ακραία η αντίδρασή τους όμως είναι άνθρωποι. Δεν έχουν συμφέροντα, δεν έχουν δόλο στο μυαλό τους. Γι' αυτό δεν τους κατηγορώ. Όμως έχω να πω κάτι άλλο...

Καραμανλή (δε σε λέω κύριο ρε, δε σου αξίζει κατά τη γνώμη μου) κατέβα εκεί κάτω, στις περιοχές όπου υπάρχει φωτιά. Κάτσε ακίνητος κι άσε τους κατοίκους να σε πλακώσουν στο ξύλο γιατί ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Αν είσαι μάγκας κάντο. Ή παραιτήσου από πρωθυπουργός, γιατί πολλάκις έχει αποδειχτεί ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να φέρεις ευθύνες για το κόμμα σου. ΤΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ?

Πιστεύω πως κάποιο τσιράκι της Ν.Δ. θα δει το παραπάνω κείμενο. Παρακαλώ θερμά να απαντήσω μέσω σχολίου. Στα τσακίδια μέχρι νεοτέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: