ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ...

Κύριε Τριανταφυλλίδη, απλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Κυριακή βραδάκι κατά τις 8 παρά τέταρτο, ο μέγας και τρανός Ιάσων αποκάλεσε "γουρούνια" όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν. Α μπα, σοβαρά? Τι μας λες γε...ε γε τι τγαβάμε...

Από πού κι ως πού γουρούνια? Δεν ξέρω τι λεφτά παίρνετε εσείς, αν και μάλλον παίρνετε αρκετά. Εμείς εδώ πέρα ζούμε κανονικά, δεν είμαστε γλαστρούλες καναλιών. Εγώ δε δουλεύω, αλλά έχω συγγενείς και γνωστούς εγώ διάολε και ξέρω. Μερικοί λιώνουν στη δουλειά τους, για να παίρνουν ένα χιλιάρικο το μήνα. Για να μην πω πόσα τους μένουν στην άκρη από τα 1.000. Βάλε 200φεύγα το ρεύμα, βάλε το τηλέφωνο, το ίντερνετ, το νερό κι ό,τι άλλο υπάρχει. Και μένουν ελάχιστα, τα οποία είναι αυτά που πρέπει να σε...ψυχαγωγήσουν κάπως.

Δε γουστάρουμε τους πολιτικούς φίλε Ιάσονα. Το ξέρεις κι εσύ, το ξέρουν όλοι. Αυτοί είναι τα γουρούνια. Αυτοί παίρνουν μίζες, αυτοί κάνουν σκάνδαλα, αυτοί βουτάνε εκατομμύρια, πάντα ΑΥΤΟΙ κάνουν πουστιές. ΑΥΤΟΙ είναι που μας πηδούν τα όνειρα λες κι είναι γκόμενες, ΑΥΤΟΙ είναι που μας εξοργίζουν, ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ! Οπότε...ΑΥΤΟΙ είναι που θα φάνε στη μάπα την απόρριψη (ευγενικά το λέω). Για να το πω στη γλώσσα μου, ε ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Και βέβαια καλά έκαναν όσοι προτίμησαν παραλίες και μπάνια από την ψηφοφορία. Να ψηφίσουμε για ποιο λόγο? Για να σκέφτονται οι πολιτικοί "α τους μαλάκες πάλι ψήφισαν..." Α μπα σοβαρά? Όχι ρε φίλε, καταντάς γραφικός χωρίς όρια αλλά με την κακή έννοια. Δεν πρέπει καν να σκεφτόμαστε πως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν. Πρέπει να διασκεδάζουμε, να περνάμε καλά. Αν έχετε Vodafone, τότε πρέπει να ζούμε τη στιγμή. Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε? Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε κάποιος σε δελτίο ειδήσεων του Alter αποκάλεσε τα παιδιά που πήγαν να διαμαρτυρηθούν "τεμπέληδες". Πιο συγκεκριμένα, "κατέβηκαν 50 τεμπέληδες για μια πορεία". Αυτό δεν το ανέχεται κανείς μας και θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε εκεί που ξέρετε κι εσείς, εκεί που φαντάζονται άλλοι.

Χεστήκαμε στα...σκατά αν πήρε περισσότερες ψήφους το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ και τα πράσινα παιδιά οι οικολόγοι και το Τσιπρέικο και και και...Ας βγει ευρωβουλευτής η "Αφρικανέ Αφρικανέ". Εμείς θα συνεχίσουμε...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. Σας γράφουμε ρε καταλάβετέ το κάποτε. Δεν ασχολούμαστε με τη μαλακία που δέρνει όσους είναι εντός κι εκτός Βουλής, σιγά τη σπουδαιότητα. Κι εγώ μικρός είχα κλέψει τσίχλα από περίπτερο. Κατόρθωμα ε? Όταν κάποιος κλέβει ένα κόσμημα είναι αλήτης, κλέφτης, εγκληματίας. Απ' την άλλη, αν κάποιος κλέβει εκατομμύρια είναι...πολιτικός. Ούτε κλέφτης, ούτε εγκληματίας, ούτε αλήτης. Δοξάζεται κιόλας, υπάρχουν πραγματικά ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πάνε και τον ακούνε όποτε εκφωνεί μια ομιλία. Τον χειροκροτούν, τον αποθεώνουν, κρέμονται απ' τα χείλη του. Ε ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! Καλά ίσως και να του παίρνουν, αλλά σίγουρα αν γίνεται δε θα γίνεται σε κοινή θέα. Και μετά έχω την απορία πώς όλα τα πορνοsite έχουν μέσα εκατομμύρια βιντεάκια. Μα βέβαια γι' αυτό...

Εγώ όσους πήγατε παραλία σας πάω. Δε με νοιάζει γιατί πήγατε, αλλά σας πάω. Κι εγώ θα 'ρχόμουν αλλά βαριόμουν ακόμη και παραλία να πάω. Για να τελειώσω με σας mr. Jason, καλά έκαναν όσοι έκατσαν Μύκονο στα μπαρ. Καλύτερα να πίνεις και να πηδάς, παρά να κάθεσαι να περιμένει τη σειρά σου για να ψηφίσεις αρσενικά ή θηλυκά λαμόγια. "Δεν υπάρχουν εκλογές πλέον", η φράση ενός τύπου στη Μύκονο. Respect μεγάλο και τρανό. Θα το ξαναπώ, καλά κάνατε και δεν ψηφίσατε. Πολιτική πράξη η ψήφος, πολιτική πράξη και η αποχή. Πλέον, πολιτική πράξη είναι και η απόχη. Καλύτερα για ψάρεμα παρά για ψήφους. Άντε μάγκες μου, πάντα τέτοια πάντα τέτοια. Και στις επόμενες εκλογές ξαμοληθείτε στα βουνά, μην περιοριστείτε στη Μύκονο. Μπράβο σας και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: