ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Η RIHANNA ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙ...

Η Rihanna εμφανίστηκε στο Μεξικό, πρώτη φορά δημοσίως μετά τον καβγά και τον ξυλοδαρμό της από τον Chris Brown στο Los Angeles νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Δείτε το βίντεο από την παράδοση του Brown στην Αστυνομία... Οι φωτογράφοι ακούγονται να φωνάζουν "Chris what do you think they're gonna do to you?"


Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στην παραλία Punta Mita, με λευκό μπικίνι και οι μελανιές δεν ήταν αυτή τη φορά εμφανείς στο σώμα ή το πρόσωπό της, όπως μπορείτε να δείτε από το video των τελευταίων ημερών που κυκλοφορεί στο internet.



Τα τελευταία νέα τη θέλουν να έχει ήδη συγχωρέσει τον Brown και να είναι και πάλι ζευγάρι... Συγκεκριμένα η Sun έγραψε πρώτη ότι ο Brown συναντήθηκε με τη Rihanna στην πολυτελή βίλλα του P Diddy στο Μαϊάμι, μετά από προτροπή του τελευταίου να τα βρουν και να συζητήσουν ήρεμα... Συγκεκριμένα, ο P Diddy παραχώρησε τη βίλλα του στους δύο φίλους και συναδέλφους του, για να βρει ο καθένας τον εαυτό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για λίγο...'soul searching' πράγμα που και οι δύο κάνουν όπως φαίνεται... Ο Chris Brown έκανε το πρώτο βήμα στα 21α γενέθλιά της λίγες μέρες πριν, όταν την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί...

Στις 5 Μαρτίου θα εμφανιστεί ο Brown στο δικαστήριο, ενώ οι Αρχές ερευνούν τώρα, αν πέρυσι που η Rihanna κάλυπτε το μάτι της στις εμφανίσεις της, λάνσαρε στυλ ή απλά έκρυβε μελανιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: