ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

MICHAEL JACKSON...


Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες που θα δώσει ο Michael Jackson στην O2 Arena του Λονδίνου τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο αυτοαποκαλούμενος "βασιλιάς της ποπ", μετά από έξι χρόνια πλήρους απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, και δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του περιοδεία, επιστρέφει στη σκηνή για να δώσει συναυλίες υπό τον τίτλο "This Is It", τις τελευταίες συναυλίες της καριέρας του, όπως δήλωσε ο ίδιος. "Θέλω απλά να σας πω ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες εμφανίσεις μου στο Λονδίνο. Και το εννοώ", δήλωσε επιμένοντας ότι με τις συναυλίες αυτές, η αυλαία πέφτει.

Ο Jackson, ανακοίνωσε τις δέκα ημερομηνίες των συναυλιών του στο Λονδίνο και πριν ακόμα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων, η εταιρεία που διοργανώνει τις συναυλίες, η AEG Live, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των εμφανίσεων του Jackson ενώ δεν αποκλείεται και συνέχεια μέσα στον Αύγουστο! Αιτία του διπλασιασμού των συναυλιών, η πολύ μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων.

Οι θαυμαστές του Jackson, αμέσως μετά την ανακοίνωση των εμφανίσεών του στο Λονδίνο "έτρεξαν" να προπαραγγείλουν εισιτήρια για τις συναυλίες. Το site του καλλιτέχνη δέχτηκε συνολικά πάνω από 1.000.000 επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν στο "κάλεσμα" για την προπαραγγελία των εισιτηρίων. Ειδικά τα πρώτα λεπτά, οι αιτήσεις έφτασαν τον εξωπραγματικό αριθμό των 16.000 το δευτερόλεπτο (!), με αποτέλεσμα πολλά άτομα να μην μπορέσουν να εξασφαλίσουν την προεγγραφή τους.

Από την διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώθηκε επίσημα ότι από τις πρώτες δέκα συναυλίες, εκτιμάται ότι ο Jackson θα εισπράξει περί τα 50.000.000 λίρες Αγγλίας, ποσό που θα είναι, φυσικά, το διπλάσιο μετά την επέκταση των εμφανίσεών του, με τα εισιτήρια να τιμώνται από 50 έως και 75 λίρες. Ο Randy Philips, της AEG Live, ανακοίνωσε επίσης ότι πριν τις συναυλίες αυτές ο Jackson σκοπεύει να παρουσιάσει και το νέο του single, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετές πληροφορίες.

Ο Jackson μετά το 2003 και τις δικαστικές του περιπέτειες αποχώρησε από την ενεργό δράση και "αυτοεξορίστηκε" στα Εμιράτα. Η οικονομική του κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να εκποιήσει την "Neverland", να πουλήσει δικαιώματα που του ανήκαν και να αναγκαστεί να δεχθεί συμφωνίες με επαχθείς όρους, ενώ και η υγεία του δέχθηκε ισχυρά πλήγματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσε τρόπο να επιστρέψει στην καριέρα του, αλλά μέχρι τώρα όλες του οι απόπειρες έπεσαν στο κενό. Οι εμφανίσεις στο Λονδίνο καθώς και το single που προαναγγέλθηκε, αποτελούν στην ουσία τον πιο πρόσφορο τρόπο για τον καλλιτέχνη προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στη μουσική την οποία υπηρετεί από την ηλικία των 9 ετών, από το 1967 δηλαδή.

Ταυτόχρονα, οι εισπράξεις από τις συναυλίες θα λειτουργήσουν θετικά στην δεινή οικονομική του κατάσταση και θα μπορέσει να ανακτήσει κάποια από τα περιουσιακά του στοιχεία. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες του Jackson στην O2 Arena του Λονδίνου ξεκίνησε από την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: