ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο INTERNET EXPLORER 8


Ανακοινώθηκε χθες η διάθεση του Windows Internet Explorer 8 της Microsoft, ο οποίος αποτελεί την ιδανική λύση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Ο νέος web browser διατίθεται σε 25 συνολικά γλώσσες, μεταξύ αυτών και η ελληνική, και μπορεί κανείς εύκολα να τον αποκτήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.microsoft.com/hellas/windows/. Ο Internet Explorer 8 είναι ακόμα πιο εύχρηστος και πιο γρήγορος, ενώ προσφέρει παράλληλα ενισχυμένη ασφάλεια στο χρήστη.

«Η κυρίαρχη θέση που κατέχει η χρήση του διαδικτύου στην καθημερινότητά μας, σε συνδυασμό με τις ταχύτατες εξελίξεις που σημειώνονται στις τεχνολογίες του διαδικτύου, επηρεάζουν δραματικά τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη από τον web browser που χρησιμοποιεί. Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ένα γρήγορο, εύχρηστο και ασφαλές εργαλείο, η Microsoft προχώρησε στην ανάπτυξη του Internet Explorer 8, ο οποίος ενσωματώνοντας βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενισχύει τη συνολική εμπειρία της πλοήγησης στο διαδίκτυο σήμερα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστος Τσάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του Web Science Conference '09, χορηγός του οποίου ήταν η Microsoft Ελλάς.

Η Microsoft ανέπτυξε τον Internet Explorer 8 λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού. Οι σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει σε θέματα ασφάλειας, προσφέρουν υψηλή προστασία από τις ήδη υπάρχουσες αλλά και από τις επερχόμενες διαδικτυακές απειλές. Παράλληλα, με τη χρήση του Internet Explorer 8, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται στο διαδίκτυο για την ολοκλήρωση των δημοφιλέστερων ενεργειών, όπως η αναζήτηση, η χρήση χαρτών και ο διαμοιρασμός αρχείων, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η χρήση δημοφιλών διαδικτυακών υπηρεσιών.

Περισσότερη ασφάλεια

Όπως αναδεικνύεται και από στοιχεία πρόσφατης έρευνας* που διεξήχθη στις Η.Π.Α., το ζήτημα της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και επηρεάζει άμεσα και την επιλογή του web browser, καθώς το 78% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι πλέον θα προτιμήσουν να χρησιμοποιήσουν έναν web browser που διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, πολύ περισσότερο από ότι θα έκαναν πριν δύο χρόνια. Επίσης, το 91% φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις διαδικτυακές απάτες, ενώ το 37% αποφεύγει τις αγορές μέσω διαδικτύου. Ο Internet Explorer 8 προσφέρει κορυφαία προστασία, καθώς πρόσφατη έρευνα των NSS Labs δείχνει ότι ο νέος browser αποκλείει διπλάσιο έως τετραπλάσιο αριθμό ιών, συγκριτικά με άλλους browsers. Επιπλέον, ο Internet Explorer 8 είναι ο μοναδικός browser με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας που εμποδίζουν ανεπιθύμητες διαδικτυακές επιθέσεις και απειλές, τη στιγμή που οι υπόλοιποι browsers προϋποθέτουν τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων ή απαιτούν επιπλέον προσαρμογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: