ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΓΚΑΤΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


Στην εισαγγελία κατέθεσε σήμερα ο Τούρκος ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας Αλί Τσακίρ, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη δολοφονία 10 Ελληνοκυπρίων κατά την τουρκική εισβολή του '74.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ανατολή, στην κατάθεσή του ο ηθοποιός δήλωσε πως κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, υπηρετούσε τη θητεία του με το βαθμό του ανθυπασπιστή και όπως υποστήριξε, δεν σκότωσε κανέναν. Όσον αφορά τη δήλωσή του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ότι σκότωσε δέκα Ελληνοκύπριους, εκ των οποίων ο ένας ήταν αιχμάλωτος στρατιώτης, ισχυρίστηκε ότι την έκανε στο πλαίσιο σεναρίου που είχε συντάξει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, ο Ολγκάτς είπε στον εισαγγελέα ότι δεν πρόλαβε να διευκρινίσει πως όσα ανέφερε δεν είναι αλήθεια, αλλά μέρος του σεναρίου, επειδή ολοκληρώθηκε η εκπομπή.

Ο εισαγγελέας Αλί Τσακίρ, ξεκίνησε την έρευνα, με σκοπό να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται κατηγορία εναντίον του Ολγκάτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: