ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΨΕ ΠΥΡ-ΚΑΓΙΑ


Ηταν ένα από τα πρόσωπα που το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σχεδόν από την πρώτη στιγμή που η καρέκλα της παρουσίασης του «Πρωινού Καφέ», χήρευε και πάλι... Ηταν ένα από τα πρόσωπα που ήθελαν πολύ... Ηταν ένα από τα πρόσωπα που πολιόρκησαν επίσης πολύ και τελικά τα κατάφεραν...

Η Βίκυ Καγιά είναι πλέον κι επισήμως η ολοκαίνουργια παρουσιάστρια του... μακροβιότερου «Καφέ» της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης.
Μπορεί αρχικά οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να είχαν αποφασίσει πως στο τιμόνι της καθημερινής, πρωινής εκπομπής τους μέχρι τον Ιούνιο θα βρίσκονται η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Λιανός και πως από Σεπτέμβρη θα κατέβαζαν στον... τηλεοπτικό αγώνα το δυνατό χαρτί τους, όμως οι εξελίξεις τούς πρόλαβαν και μοιραία τα σχέδια άλλαξαν.
Εκτός AlphaH παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» έμελλε να περάσει σε άλλα χέρια, από τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά είχε την περασμένη εβδομάδα αλλεπάλληλα ραντεβού με τη διοίκηση του Alpha, τα οποία δεν καρποφόρησαν.
Βλέπετε, οι Γερμανοί λόγω... οικονομίας, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην ανανέωση μίας συνεργασίας η οποία και τους στοίχιζε ακριβά και... σίγουρα τηλεοπτικά αποτελέσματα από αυτήν δεν μπορούσαν να περιμένουν, αφού είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή την απογοητευτική φετινή πορεία του «Είσαι Μέσα;».
Ετσι, η παρουσιάστρια και το κανάλι προχώρησαν στο να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.
Μόλις οι άνθρωποι του Αμαρουσίου έμαθαν πως η Βίκυ είναι πια και... ελεύθερη και... ωραία, πέρασαν στην... αντεπίθεση και προχωρώντας αιφνιδιαστικά έκαναν ραντεβού μαζί της και την Πέμπτη και την Παρασκευή, και τη Δευτέρα το πρωί έπεσαν οι υπογραφές.
Το συμβόλαιο του πρώην μοντέλου με τον ΑΝΤ1 έχει διετή ισχύ και ανέρχεται σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, ενώ δεν περιλαμβάνει καμία άλλη δέσμευση για την παρουσίαση κάποιων έξτρα, βραδινών σόου ή εκπομπών. Από την άλλη υποθέτω πως εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν...
Μήπως δεν θα πρεπε να αναρωτιόμαστε πια για το ποια θα είναι η φετινή λαμπερή οικοδέσποινα των καλλιστείων;
Και μπορεί η Βίκυ Καγιά να έρχεται στον «Καφέ» του ΑΝΤ1 -αισιοδοξούν μήπως προλάβει να κάνει πρεμιέρα πριν από τον Πάσχα, αν και το πιθανότερο είναι να τη δούμε αμέσως μετά-, όμως η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Λιανός δεν φεύγουν.
ΠαραμένουνΤο κανάλι έχει μείνει ευχαριστημένο από την παρουσία τους και θα τους ζητήσει να παραμείνουν στον «Καφέ» τόσο για να πλαισιώσουν τη Βίκυ όσο και για να δημιουργηθεί επιτέλους μία νεανική, φρέσκια παρέα, κάτι που είναι κι ένας από τους πιο βασικούς στόχους τους.
Οσο για το τι έλεγε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που μας έστειλε χθες το κανάλι;
«...Κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες. Ελαμψε στο θέατρο και στο σινεμά. Μας κέρδισε με τον αέρα της στα τηλεοπτικά πλατό. Και τώρα φέρνει μια φρέσκια γεύση στον «Πρωινό Καφέ» μας!
Η Βίκυ Καγιά θα μας υποδέχεται σύντομα σε έναν διαφορετικό «Πρωινό Καφέ» καθημερινά στις 10:00.
Η νέα οικοδέσποινα διαθέτει εκθαμβωτική εμφάνιση, δυναμική προσωπικότητα, πολύτιμη πείρα, άφθονα ταλέντα και κυρίως ένα γλυκό, χαμογελαστό πρόσωπο που θα μας φτιάχνει τη μέρα! Εχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις, η Βίκυ Καγιά μάς παρουσιάζει τη δική της άποψη για την πρωινή ψυχαγωγία...».
Πηγή: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: