ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

''ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ'' ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ


Με μία χειροβομβίδα που κρατούσε στα δόντια απειλούσε χθες, στις 3 το μεσημέρι, ένας ληστής τράπεζας, ο οποίος είχε καταφύγει στις αποθήκες του ΙΚΑ Ρέντη, στη διασταύρωση των οδών Κηφισού και Παύλου Μελά.

Στη 1.18 το μεσημέρι ο ένοπλος ληστής μπήκε μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας Millennium στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 14, στον Πειραιά, πήρε κάποια χρήματα από τα ταμεία και διέφυγε με ένα παπάκι.

Ενας πολίτης, πελάτης της τράπεζας, τον ακολούθησε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και ειδοποίησε την Αμεση Δράση ότι ο ληστής παράτησε το μοτοποδήλατό του και είχε κρυφτεί πίσω από καλάμια στον ακάλυπτο χώρο των αποθηκών του ΙΚΑ Ρέντη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και πήγαν επιτόπου 5 περιπολικά και άντρες των ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί εκκένωσαν το κτίριο από τους υπαλλήλους που δούλευαν μέσα στις αποθήκες του ΙΚΑ, ενώ, επειδή η περιοχή είναι βιομηχανική και υπάρχουν πολλές βιοτεχνίες και εργοστάσια πίσω ακριβώς από τις αποθήκες, πήγαν επιτόπου περιπολικά της Αμεσης Δράσης και ενημέρωναν τους εργάτες να απομακρυνθούν.

Περίπου στις 2.45 ο δράστης κουνήθηκε λίγο και τον εντόπισαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ. Την ώρα, όμως, που πήγαν να τον πλησιάσουν, ο ληστής έβαλε στο στόμα τη χειροβομβίδα που κρατούσε και απειλούσε να τραβήξει την περόνη.

Αναγκαστικά οι άνδρες των ΕΚΑΜ έκαναν πίσω και παρέμεναν εκεί αναμένοντας ενισχύσεις, ενώ στις 4 το απόγευμα ειδικοί διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον ένοπλο ληστή, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: