ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ-ΤΡΑΒΕΣΤΙ!

Δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του το Ανώτατο Δικαστήριο ο αστυφύλακας που συνελήφθη ντυμένος με γυναικεία ρούχα στο Άλσος Ζωγράφου.
Υποστήριξε ότι είχε ντυθεί έτσι στην προσπάθειά του να συλλάβει τον κλέφτη της... φόρμας του, το Συμβούλιο της Επικρατείας όμως δεν πείστηκε και έβαλε «φρένο» στην επιστροφή του στην υπηρεσία του.
Ο αστυφύλακας είχε συλληφθεί το Μάιο του 2000 να φορά μπλε μίνι φούστα, μαύρο καλσόν, γόβες και μαύρο στηθόδεσμο, ο οποίος φαινόταν μέσα από το ανοικτό λευκό πουκάμισο στο άλσος επί των οδών Ούλωφ Πάλμε και Ευφρονίου, απέναντι από τη φοιτητική εστία Ζωγράφου.
Μάλιστα, δε δίστασε να σηκώσει τη μίνι φούστα που φορούσε, δίπλα σε αραιούς θάμνους και να ουρήσει, αφήνοντας έτσι δεκάδες διερχόμενους πολίτες να δουν ότι φορούσε… κόκκινο γυναικείο εσώρουχο
. Μαζί του είχε και μία πλαστική τσάντα, μέσα στην οποία υπήρχαν δύο καλσόν, δύο γυναικείες κάλτσες, μαύρες ζαρτιέρες, ένα μπλε φουλάρι και δύο πανιά, που χρησιμοποιούσε για να γεμίζει το στηθόδεσμο.
Η δικαιολογία του ήταν ότι ένας κλέφτης του είχε πάρει τη φόρμα του, μέσα στην οποία είχε 968 ευρώ και ο ίδιος είχε ντυθεί έτσι στην προσπάθειά του να τον πιάσει.
Οι δικαστές έκριναν ότι ήταν νόμιμη η απόφαση για την απόταξή του και προκλητική για το δημόσιο αίσθημα η συμπεριφορά του και έτσι δεν του επέτρεψαν να ξαναγυρίσει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, από το οποίο αποτάχθηκε, λόγω της αδυναμίας του αυτής.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Αστυφυλάκων έκρινε ότι η συμπεριφορά αυτή θίγει την τιμή, την υπόληψη και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και παράλληλα μαρτυρά διεφθαρμένο χαρακτήρα, αποφασίζοντας την οριστική απόταξή του από το Σώμα.
Ο τραβεστί αστυφύλακας κατέθεσε στο Πειθαρχικό ότι επρόκειτο για μια επιπολαιότητα, ενώ ο δικηγόρος του επέμεινε πως δεν είναι ομοφυλόφιλος και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, που θα έπρεπε να εξεταστούν από την Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έγιναν δεκτοί, καθώς από το βιβλιάριο υγείας δεν προκύπτει ουδεμία ψυχική νόσος.
Καθοριστική για την απόφαση ήταν και η δήλωση που έκανε την ημέρα της σύλληψής του. Τότε είχε πει ότι του είχαν κλέψει το μπουφάν του, μέσα στο οποίο υπήρχαν 300 ευρώ και όχι τη φόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: