ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΙΤΣΛ


Πριν από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας η κόρη του, Ελίζαμπεθ, την οποία κρατούσε κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού του για 24 χρόνια και την κακοποιούσε σεξουαλικά, δήλωσε χθες στο δικαστήριο ότι θέλει να δει τον Γιόζεφ Φριτσλ «να πληρώνει για τις πράξεις του μέχρι να πεθάνει».

«Μετανιώνω από τα βάθη της καρδιάς μου, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω», είπε στην απολογία του ο 73χρονος πατέρας-αιμομίκτης.

Μετά την καταδίκη του Φριτσλ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμούς, αιχμαλωσία, αιμομιξία και εξ αμελείας ανθρωποκτονία ενός από τα παιδιά που απέκτησε με την Ελίζαμπεθ, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του είναι πώς θα ξαναφτιάξουν τις κατεστραμμένες τους ζωές.

Με νέα ονόματα, νέο σπίτι σε μια μικρή πόλη της βόρειας Αυστρίας και εβδομαδιαίες επισκέψεις σε ψυχοθεραπευτή προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή η 42χρονη μητέρα και τα έξι παιδιά της που επέζησαν.

Το πρόβλημα για την οικογένεια αυτή δεν είναι μόνο το να διώξουν από πάνω τους τη σκιά του Γιόζεφ Φριτσλ, αλλά πώς θα συνυπάρξουν τα τρία παιδιά που έζησαν από τη γέννησή τους μέσα σε ένα μπουντρούμι και τα άλλα τρία που έζησαν μια φυσιολογική ζωή με τον 73χρονο και τη σύζυγό του και μητέρα της Ελίζαμπεθ, Ρόζμαρι.

Τα τρία παιδιά που απελευθερώθηκαν από το υπόγειο του σπιτιού του Αμστετεν είναι ηλικίας έξι, 19 και 20 ετών, ενώ τα άλλα τρία, τα οποία ο Φριτσλ ισχυρίστηκε ότι βρήκε εγκαταλελειμμένα έξω από την πόρτα τους με ένα σημείωμα από την Ελίζαμπεθ, είναι 12, 15 και 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: