ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΕΚΑΨΑΝ ΣΥΡΜΟ ΤΩΝ ΗΣΑΠ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ


Επίθεση με βόμβες μολότωφ πραγματοποίησαν χθες το βράδυ άγνωστοι σε συρμό των ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, προκαλώντας ζημιές άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. .

Για οργανωμένο σχέδιο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ενώ έως τον σταθμό Ειρήνη πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Η σύνδεση των σταθμών Ειρήνη -Κηφισιά γίνεται με έκτακτα δρομολόγια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι νεαροί -περίπου 10 σε αριθμό- επιβιβάστηκαν χθεςτο βράδυ στα Πατήσια και διασκορπίστηκαν σε διαφορετικά βαγόνια. Όταν το τρένο έφτασε στο σταθμό της Κηφισιάς οι νεαροί, οι οποίοι φορούσαν μάσκες, ενώθηκαν σε μία ομάδα και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ κατά του συρμού. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Ευτυχώς, οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί από το τρένο το οποίο, αμέσως, τυλίχθηκε στις φλόγες. Επί τόπου έφτασε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες που χρειάστηκαν περίπου μιάμιση ώρα για να σβήσουν τη φωτιά.

Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε έξι βαγόνια, από τα οποία τα τέσσερα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Και σε Τράπεζα

Νωρίτερα, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια σε υποκατάστημα της τράπεζας Marfin-Egnatia, στη λεωφόρο Παπάγου 22-24, στου Ζωγράφου.

Τη φωτιά έσβησε δύναμη της πυροσβεστικής που αποτελείτο από 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες. Προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών και στον προθάλαμο της Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: