ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ NOVAΣΠΟΡFM 94,6

Ο επίσημος ιστότοπος της αγαπημένης ραδιοφωνικής συχνότητας του NovaΣΠΟΡ fm 94,6 αλλάζει. Κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη, καθώς πλέον στον ιστότοπο θα υπάρχουν πολλές περισσότερες ειδήσεις από περισσότερους θεματικούς κύκλους. Ορίστε και η επίσημη "προκήρυξη" του www.sport-fm.gr:

Την ώρα που κάνετε την καθημερινή σας βόλτα στο www.sport-fm.gr κάτι παράξενο τραβάει την προσοχή σας. Στρέφεται το βλέμμα σας στις τελευταίες ειδήσεις και ανάμεσα σε τίτλους όπως «Ναυάγιο με Λέκι» και «Μπελούτσι: Μπορούμε το UEFA» εντοπίζεται μια είδηση που ονομάζεται «Οι εξωγήινοι… ανακαλύπτουν την Αθήνα». Προσπερνάτε γιατί λέτε ότι μπορεί να σας πείραξε κάτι που φάγατε. Μετά από λίγο όμως..τσουπ. Κι άλλος περίεργος τίτλος. «Μπάρμαν-Θάνατος». Κι άλλος. «Γκουζγκούνης, Αλεξανδράκης, Γεωργίτσης και τα άλλα παιδιά...».

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την όραση σας, ούτε βλέπετε φαντάσματα. Το www.sport-fm.gr εξελίσσεται. Η ειδησεογραφία παραμένει ως έχει, πάντα πλούσια και στην ώρα της, αλλά η νέα ενότητα με τίτλο News & Fun "έρχεται" για να σας δώσει τροφή για διάβασμα με μπόλικο πιπέρι (ελπίζουμε μόνο να μην είστε αλλεργικοί στα καυτερά). Παράξενες ιστορίες, αστείες ιστορίες. Μουσική, ταινίες, επικαιρότητα και πολλά άλλα βρίσκουν το σπίτι τους στο www.sport-fm.gr. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και δείτε την εξέλιξη (evolution) του κορυφαίου αθλητικού site. To D.N.A. μας παραμένει το ίδιο η εξέλιξη μας όμως θα πρέπει να θεωρείτε (και είναι) δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: