ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ROLLS ROYCE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΤΕΑΙ ΤΟ 2010

Είναι μάρκα αμαξιού που όλοι θέλουν να αποκτήσουν, μία βιομηχανία που παράγει κομψοτεχνήματα άξια προσοχής και συγχαρητηρίων. Πρόκειται για τη Rolls Royce, που παρήγαγε το μικρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της.
  • H 200EX είναι η πρωτότυπη μορφή της baby Rolls που δανείζεται αρκετά μηχανικά μέρη από την σειρά BMW 7
  • Η έκδοση παραγωγής θα κυκλοφορήσει το 2010, θα διαφέρει ελάχιστα, ενώ φήμες λένε πως το όνομα της νέας Rolls θα προέρχεται από το ένδοξο παρελθόν της βρετανικής φίρμας
Οι ειδικοί στην Rolls Royce την γνωρίζουν με την κωδική ονομασία «RR4», το κοινό θα την θαυμάσει σαν την 200ΕΧ όταν αποκαλυφθεί σε μερικές μέρες στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτή όμως θα είναι και η ονομασία του πρωτότυπου μοντέλου που παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση καθώς μερικούς μήνες αργότερα αναμένεται και η έκδοση παραγωγής, της οποίας, όμως, η ονομασία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Φήμες λένε πως το όνομα της νέας Rolls θα προέρχεται από το ένδοξο παρελθόν της βρετανικής φίρμας.
Τι είναι η EX200; Ο προπομπός μίας baby Rolls που δανείζεται αρκετά μηχανικά μέρη από την σειρά 7 της BMW (περισσότερα από το 20% των εξαρτημάτων είναι κοινά) και πρόκειται να αποτελέσει την μικρή αδερφή της Phantom. Κύριος αντίπαλός της θα είναι η Bentley Continental Flying Spur. Για να έχετε μία πρώτη εικόνα η νέα Rolls θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την BMW 7 (θα ξεπερνά τα 5,3 m), θα προσφέρει την αυθεντική πολυτέλεια μίας Rolls με γνήσια υλικά (πραγματικό ξύλο, δέρμα κ.α.) και θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με V12 κινητήρα των 6 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων της ZF.
Η νέα Rolls RR4 αποτελεί γερμανικό project αλλά η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο Goodwood (στην Βρετανία) όπου και θα κατασκευάζονται περίπου 800 μονάδες τον χρόνο με την τιμή πώλησής της να εκτιμάται περίπου στα 200.000 €.
Τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2010 οπότε… έχετε καιρό αν σκέφτεστε να την παραγγείλετε!
ΥΓ Αγοράστε μου και μένα κάποιο να μου το κάνετε δώρο στα 18 μου...όχι για μένα...για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: