ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ GOOGLE EARTH


Σε μια προσπάθεια μιας πλήρους ψηφιακής απεικόνισης του πλανήτη, το Google ετοιμάζεται να διεισδύσει και στα βάθη των ωκεανών. Ετσι, στο πρόγραμμα του Google Earth σύντομα θα προστεθούν υποβρύχιοι χάρτες από τους βυθούς των ωκεανών.

Μέχρι σήμερα, κατ' εκτίμηση 400 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν πρόσβαση στο Google Earth, μια δικτυακή περιοχή στην οποία διατίθενται τρισδιάστατες απεικονίσεις μεγαλουπόλεων και περιοχών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι νέες προσθήκες στον συγκεκριμένο ιστοχώρο θα δίνουν εικόνες από τους ωκεανούς, και από τμήματα των βυθών. Επίσης θα παρέχουν λεπτομερή περιβαλλοντικά στοιχεία που θα ενισχύσουν τη συλλογή των πληροφοριών για την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στις θάλασσες και τους ωκεανούς του πλανήτη.

Η αναβάθμιση της γνωστής εφαρμογής αναμένεται να εγκαινιαστεί στην Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα, παρουσία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Αλ Γκορ.

Το Google Ocean αναμένεται να απεικονίζει τον βυθό με υποθαλάσσιες φωτογραφίες, αλλά οι ειδικοί δήλωσαν ότι για να ολοκληρωθεί σε υψηλή ανάλυση απαιτούνται εκατοντάδες χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: