ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

CRASH TEST ΑΠΟΨΕ!!! (ΝΕΤ, 22:00)


Τα πιο δυνατά χαρτιά της φετινής Eurovision δίνουν ραντεβού απόψε με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», σε έναν ελληνικό τελικό με άρωμα Ευρώπης. Παρά τις φήμες για ενδεχόμενο αναβολής της βραδιάς λόγω ασθένειας του Σάκη Ρουβά, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ διαβεβαιώνουν ότι το σόου για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision θα διεξαχθεί κανονικά απόψε. Ο Σάκης επισκέφτηκε χθες ιδιωτικό θεραπευτήριο για εξετάσεις λόγω γρίπης, στη συνέχεια, ωστόσο, επέστρεψε στο «Αθηνών Αρένα» για την πρόβα τζενεράλε.

Παρότι το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς αφορά μόνο στην επιλογή του τραγουδιού, ο Ελληνας εκπρόσωπος θα έρθει αντιμέτωπος με τους πραγματικούς αντιπάλους. Γκεστ η εκρηκτική Χαντισέ της Τουρκίας που φιγουράρει ως φαβορί, η μούσα του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, Τζέιντ, από την Αγγλία και η βετεράνος της Eurovision Κιάρα από τη Μάλτα. Επίσης, θα εμφανιστούν η Χριστίνα Μεταξά από την Κύπρο, ο Αντρέα Ντεμίροβιτς από το Μαυροβούνιο και ο Πετρ Ελφίμοβ από τη Λευκορωσία.

Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει τα υποψήφια “Out of control”, “Right on time”, “This is our night” ήπια χορογραφημένα, όπως είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ θα εμφανιστεί επί σκηνής και άλλη μία φορά για να παρουσιάσει ένα ποτ-πουρί με γνωστές του επιτυχίες. Τη σκυτάλη για τη φετινή Eurovision θα του παραδώσει η Καλομοίρα.

Η βραδιά θα έχει ως θέμα την αναδρομή στα 30 χρόνια συμμετοχής της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό με κείμενα διά χειρός Γιώργου Καπουτζίδη που θα παρουσιάσουν οι αδελφές Μαγγίρα. Το νικητήριο τραγούδι θα επιλέξουν το κοινό (60%) και η κριτική επιτροπή: ο Μίμης Πλέσσας, τα στελέχη της ΕΡΤ Αντώνης Ανδρικάκης, Δημήτρης Γόντικας, Ευαγγελία Πισκερά, Ολγα Παυλάτου και Γιώργος Κυβέλος. Την έβδομη ψήφο θα ανακοινώσει η Στέλλα Φλωρά από την ιστοσελίδα esctoday.com μέσω της οποίας για πρώτη φορά θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά eurofan από όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: