ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ!!!


O κύβος ερρίφθη. This is our night. Με σαφές προβάδισμα στην ψηφοφορία, το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου και των Κρεγκ Πορτέιλς και Κάμερον Τζιλς –Γουέμπ πήρε το εισιτήριο για τη Μόσχα.

Η υπεροχή του τραγουδιού σε όλες τις δημοσκοπήσεις επιβεβαιώθηκε χτες πανηγυρικά, όταν ο Σάκης Ρουβάς βγήκε στη σκηνή με αβανταδόρικο χορευτικό του Φωκά Ευαγγελινού και καθάρισε το παιχνίδι.

Ο κόσμος στο «Αθηνών Αρένα», που υποδέχτηκε μάλλον χλιαρά τα δύο πρώτα υποψήφια τραγούδια, έδειξε καθαρά την προτίμησή του στο «This is our night» ξεσπώντας σε χειροκροτήματα από τις πρώτες κιόλας νότες του. Το σασπένς δεν κράτησε πολύ, αφού ακόμα και η κάμερα πρόδωσε την έκβαση της ψηφοφορίας κάνοντας ζουμ στο χαρτί με τα αποτελέσματα πριν καν τα ανακοινώσει ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μίμης Πλέσσας.

Το σόου

Μέχρι πάντως να φτάσουμε στο ζητούμενο, η βραδιά κύλησε με νοσταλγική διάθεση και πολλή μουσική. Την αρχή έκανε ο Σάκης Ρουβάς, που ζέστανε την ατμόσφαιρα τραγουδώντας επιτυχίες του (παρότι πλέι μπακ). Ο χρόνος γύρισε πίσω στο 1956, στην πρώτη Eurovision που μεταδόθηκε τότε ραδιοφωνικά, και έφτασε με μικρά «stop» σε αξιοσημείωτες διεθνείς συμμετοχές όπως το «Apres toi» της Βίκυ Λέανδρος και το «Waterloo» των ABBA.

Οι αδελφές Μαγγίρα τίμησαν για άλλη μία φορά το Τριώδιο με απαστράπτοντα σύνολα και εντυπωσιακές περούκες, ενώ εννέα τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων η Γιάννα Τερζή, η Κέλλυ από το X-factor και η Φιόνα Τζαβάρα, ένωσαν τις φωνές τους σε μια μουσική αναδρομή συνοδευόμενη από ανάλογες στιλιστικές και σκηνογραφικές παραλλαγές για κάθε δεκαετία. Η υπόσχεση του Φωκά Ευαγγελινού, «θα σας ταξιδέψουμε», επαληθεύτηκε. Φτάνοντας στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή πλαισιωμένος από δύο χορευτές και δύο χορεύτριες και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ετσι ή αλλιώς, θα ήταν ο βέβαιος νικητής της βραδιάς.

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/31-12-08.html