ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η ΡΕΑΛ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε άνετα της Σπόρτινγκ Χιχόν με 4-0 για την 23η αγωνιστική της Primera Division κι εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη κόντρα στη Μπέτις το Σάββατο (2-2) μείωσε στους δέκα τους βαθμούς που τη χωρίζουν από την κορυφή. Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 15’ μετά από σέντρα του Σέρχιο Ράμος κι έγραψε ιστορία, καθώς με 308 γκολ σε επίσημα παιχνίδια της «βασίλισσας» είναι πλέον ο ρέκορντμαν σκόρερ ξεπερνώντας τα 307 του θρυλικού Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Στο 37’ ο Χούντελαρ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών, ενώ στο 49’ ο Μαρσέλο με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0. Ο αρχηγός της Ρεάλ έφτασε τα 309 στο 76’ έπειτα από γύρισμα του Ιγκουαΐν.

Η Βιγιαρεάλ, που σε λίγες ημέρες θα τεθεί αντιμέτωπη του Παναθηναϊκού στους «16» του Champions League, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ράσινγκ στο Σανταντέρ ισοφαρίζοντας στο 43’ με τον Καθόρλα το τέρμα του Ζίγκιτς από το 25’. Έτσι έμεινε στην πέμπτη θέση με 38 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τραυματίες αποχώρησαν ο δεξιός μπακ Άνχελ και ο επιθετικός Φράνκο. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παρέταξε το «κίτρινο υποβρύχιο» ως εξής: Λόπεθ, Φουέντες, Γκοντίν, Βέντα, Άνχελ (14’ Μπρούνο), Εγκούρεν, Κάνι, Καθόρλα, Ιμπαγάσα (64’ Φράνκο-81’ Σένα), Πιρές, Ρόσι.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο και ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, η Αλμερία επικράτησε 3-2 της Βαγιαδολίδ κι έκανε μεγάλο βήμα για τη σωτηρία της, όπως και η Μαγιόρκα που στο ντέρμπι των ουραγών επιβλήθηκε με 1-0 της Νουμάνθια εκτός έδρας. Πολύτιμο βαθμό πήρε στο «Σαν Μαμές» από την Μπιλμπάο η Ουέλβα με 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: