ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση ενός δασκάλου σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης να βάλει τους μαθητές του να αναπαραστήσουν τηλεοπτικές περσόνες, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τους «διδάξει» ποια πρόσωπα της δημοσιότητας αποτελούν θετικά πρότυπα και ποια αρνητικά.
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων και βγήκε στη δημοσιότητα, όταν ένας γονέας το γνωστοποίησε στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, μέσω σχετικής επιστολής.
Αυτό που φαίνεται ότι εξόργισε ακόμη περισσότερο τους γονείς των παιδιών, είναι το γεγονός ότι μια μαθήτρια μιμήθηκε την γνωστή… τηλεπερσόνα Πετρούλα και έκανε αναπαράσταση του δελτίου καιρού μπροστά στους συμμαθητές της.
Ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Κυρίζογλου διέταξε να γίνει έρευνα για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του δασκάλου. Όπως επισημαίνει, σε 15 ημέρες θα βγει το σχετικό πόρισμα από το 6ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: