ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΓΑΖΑ


Τη χορήγηση βοήθειας για την ανοικοδόμηση της Γάζας και τη στήριξη της Παλαιστινιακής Αρχής αναμένεται ότι θα ανακοινώσει η Χίλαρι Κλίντον.

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον σχεδιάζει να ανακοινώσει μία «σημαντική» δέσμευση για την παροχή βοήθειας εκ μέρους των ΗΠΑ στη Γάζα και στην Παλαιστινιακή Αρχή, στη διάσκεψη των δωρητών, που συγκαλείται στην Αίγυπτο, την επόμενη εβδομάδα.

Η βοήθεια που σχεδιάζουν να χορηγήσουν οι ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Γάζας μετά την ισραηλινή εισβολή και για την ενίσχυση της Παλαιστινιακής Αρχής ξεπερνά τα 900 εκατ. δολάρια.

Τα χρήματα θα διοχετευθούν μέσω των Ηνωμένων Εθνών και άλλων Οργανισμών και δεν θα διανεμηθούν από την οργάνωση Χαμάς που ελέγχει τη Γάζα, διευκρίνισε ο ίδιος αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται από την επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον, στη διάσκεψη των δωρητών που θα γίνει στο Σάρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, την επόμενη εβδομάδα.

Η διάσκεψη των δωρητών συγκαλείται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, στις 2 Μαρτίου, με στόχο την εξασφάλιση βοήθειας για την ανοικοδόμηση της Γάζας. Οι ζημιές που έχουν προκληθεί στη Γάζα από την εισβολή του Ισραήλ εκτιμώνται σε δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: