ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Τραγούδι που κοροϊδεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε ρυθμούς '70s θα στείλει η Γεωργία στη Μόσχα, για τον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Μετά τον πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών τον περασμένο Αύγουστο στον Καύκασο για την αποσχισθείσα Νότια Οσετία, οι Γεωργιανοί αποφάσισαν να κάνουν ρεζίλι με το τραγούδι «We Dont Wanna Put Ιn» στη Ρωσία, η οποία διοργανώνει για πρώτη φορά τον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού.

Το έξυπνο λογοπαίγνιο του τίτλου και του πρώτου στίχου του ρεφρέν «We Dont Wanna Put Ιn» κρύβεται στο αγγλικό ρήμα «put in» που σημαίνει «βάζω», αλλά παραπέμπει στο ομόηχο επίθετο του Ρώσου πρωθυπουργού. Και το τραγούδι συνεχίζει ως εξής: the negative move is killing the groove (η αρνητική ενέργεια σκοτώνει τη διασκέδαση)/ you better change your perspective (καλύτερα να αλλάξεις προοπτική).

Το συγκρότημα 3G&Stephane, το οποίο αποτελείται από τρεις γυναίκες και έναν άνδρα, επιλέχτηκε την Τετάρτη το βράδυ από τους Γεωργιανούς τηλεθεατές για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους αρχικά στον ημιτελικό της 12ης Μαϊου.

Σημειώνεται ότι αρχικά η Γεωργία είχε αποφασίσει να μποϊκοτάρει τον φετινό διαγωνισμό, όμως τελικά άλλαξε γνώμη τον περασμένο μήνα. Αναλυτές προβλέπουν ότι πολλές θα είναι οι χώρες που θα ψηφίσουν τη γεωργιανή συμμετοχή για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα εναντίον του Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: