ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ


Από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου οπότε ξεκινούν τα έργα για την ολοκλήρωση της κατασκευής τριών νέων σταθμών της γραμμής 3 το μετρό σταματαέι η λειτουργία των σταθμών μεταξύ Εθνικής Άμυνας και Δουκίσης Πλακεντίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ κατά το διάστημα των εργασιών θα τεθούν σε λειτουργία δύο νέες λεωφορειακές γραμμές για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων μετακίνησης του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται με:

  • τη γραμμή ΕΞΠΡΕΣ Χ5 "Στ. Εθνική Άμυνα - Στ. Χαλάνδρι - Στ. Δουκ. Πλακεντίας" με ενδιάμεση στάση μόνο στο σταθμό Χαλανδρίου. Κατά τις ώρες αιχμής η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά.
  • τη γραμμή ΕΞΠΡΕΣ Χ6 "Στ. Εθνική Άμυνα - Στ. Δουκ. Πλακεντίας" με ενδιάμεση στάση μόνο την «Κέας» επί της οδού Αλ. Παναγούλη. Τα δρομολόγια αυτής της γραμμής, κατά τις ώρες αιχμής, θα γίνονται κάθε 5 λεπτά.


Επίσης από το Σάββατο πυκνώνουν τα δρομολόγια της γραμμής Α5 "Ακαδημία - Αγ. Παρασκευή - Ανθούσα" και θα εκτελούνται στις ώρες αιχμής ανά 8 λεπτά.

Τα δρομολόγιά της πυκνώνει και η γραμμή τρόλλεϋ 19 "Μουσείο - Χαλάνδρι" το οποίο φθάνει μέχρι τον σταθμό του μετρό Χαλανδρίου.

Το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" εξυπηρετείται από τις γραμμές της ΕΘΕΛ "Χ94" και "Χ95" που ξεκινούν από την Εθνική Άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: