ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΙ Η AMY ''ΠΑΡΕΔΩΣΕ'' ΤΗ... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Μετά την Britney Spears, που εδώ και καιρό έχει παραδώσει την διαχείριση της περιουσίας της στον πατέρα της, και η Amy Winehouse προέβη σε μια ανάλογη κίνηση.

Η Amy, λοιπόν, από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο βρίσκεται, "απεξαρτήθηκε" από την περιουσία της, αξίας περίπου 15.000.000 λιρών Αγγλίας και την "πάσαρε" στους γονείς της Mitch και Janis! Η κίνηση αυτή της Amy συνέπεσε χρονικά με την παραλαβή μιας επιταγής ύψους 10.000.000 λιρών, ποσό που της αναλογούσε από την τεράστια παγκόσμια επιτυχία που έκανε με το "Back To Black".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αλλαγή της διαχείρισης της περιουσίας της Winehouse δεν έγινε με δικαστική απόφαση, όπως στην περίπτωση της Britney, αλλά με αλλαγή του καταστατικού της εταιρείας που ανήκει στην Amy, την Cherry Westfield.

"Όλοι είναι ικανοποιημένοι από την απόφαση της Amy, γιατί αποδεικνύει ότι είναι πρόθυμη να ακολουθήσει σωστές συμβουλές", δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στις εφημερίδες. "Τα χρήματα εξακολουθούν να ανήκουν στην Amy και κανένας άλλος δεν πρόκειται να τα ακουμπήσει. Αλλά με τον τρόπο αυτό δεν θα έχει την ευχέρεια να συνεχίσει τις ανοησίες. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει την πρόθεση της Amy να αλλάξει άρδην την ζωή της", αναφέρθηκε στα media.

Η Amy παραμένει στην Santa Lucia, νησί της Καραϊβικής, στην οποία συνεχίζει την θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: