ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ... ΜΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ AC/DC!


Στην προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία των AC/DC έγινε της… Μαντόνα, με την καλή έννοια. Από τις 6 το πρωί οι πρώτοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος έσπευσαν στην οδό Πανεπιστημίου 42 και στήθηκαν στην ουρά (εδώ να ξαναδείς ουρά) για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για το πολυαναμενόμενο live, στις 28 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Mάλιστα, η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που τα ταμεία της Ticket House άνοιξαν μιάμιση ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί, για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο (κυρίως 30άρηδες και 40άρηδες και όχι μόνο φίλοι του σκληρού ήχου). Από εκείνη την ώρα η ουρά που είχε σχηματιστεί έφτανε μέχρι την Ιπποκράτους για χάρη των Αυστραλών αδελφών Young που μας κάνουν τη χάρη και έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στα μέρη μας, στο πλαίσιο της νέας τους παγκόσμιας περιοδείας «Black Ice Tour». Μάνι μάνι την πρώτη ημέρα προπώλησης «έφυγαν» σαν ζεστά ψωμάκια 25.000 εισιτήρια, σύμφωνα με τους διοργανωτές, από τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μέσω Internet (δεν είναι λίγοι εκείνοι από γειτονικές χώρες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δουν τους AC/DC). Δεν θα εκπλαγούμε αν τις επόμενες βδομάδες η συναυλία γίνει sold out - άλλωστε όπου παίζει το συγκρότημα τα εισιτήρια γίνονται καπνός.


Οργάνωση

Πάντως ο πανικός που δημιουργήθηκε στη στοά της Πανεπιστημίου 42, στην προπώληση της Μαντόνα, δεν επαναλήφθηκε. Αυτή τη φορά υπήρχε περισσότερη οργάνωση και έτσι ο κόσμος δεν ταλαιπωρήθηκε - αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έπρεπε κανείς να περιμένει, το πρωί, τουλάχιστον μιάμιση ώρα στην ουρά. Ακόμα και η προπώληση μέσω Internet δούλεψε ρολόι.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42)

Δεν υπάρχουν σχόλια: