ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ EUROVISION


Το τραγούδι «Fire fly», με ερμηνεύτρια τη Χριστίνα Μεταξά, κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία το εισιτήριο για τη Μόσχα, όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου. Συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού είναι ο Νικόλας Μεταξάς, γνωστός από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό X- factor, όπου και διέπρεψε.

Η 16χρονη Χριστίνα ερμήνευσε το τραγούδι με επιτυχία και κέρδισε τις εντυπώσεις. Όπως φάνηκε, κατάφερε να γοητεύσει το κοινό, το οποίο μέσω τηλεψηφοφορίας τής χάρισε συνολικά 12.309 ψήφους. Η ίδια δήλωσε ότι το τραγούδι «Fire fly», που έγραψε ο αδελφός της Νικόλας, στέλνει μήνυμα στους νέους να ρισκάρουν στη ζωή τους, να ζουν την κάθε στιγμή και να παλεύουν για τα όνειρά τους.

Η Χριστίνα, φανερά συγκινημένη, μετά το τέλος του διαγωνισμού ευχαρίστησε τον αδελφό της για το δώρο που της έκανε, δηλώνοντας ότι νιώθει περήφανη για τον Νικόλα και σε αυτόν χρωστά την επιτυχία της.

Από πλευράς του, ο συνθέτης και στιχουργός Νικόλας Μεταξάς ανέφερε ότι τώρα αρχίζει ο μεγάλος δρόμος για τη Γιουροβίζιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: