ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑ 13!!!


Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση του 13χρονου Άλφι Πάτεν, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα έγινε μπαμπάς της μικρής Μέιζι Ροξάν. Μητέρα είναι η Σαντέλ Στέντμαν, που μόλις έκλεισε τα 15.

Η ιστορία την οποία αποκάλυψε η ταμπλόιντ «Sun» αναδεικνύει τις εγκυμοσύνες των εφήβων ως ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα της Βρετανίας. Αν ο Άλφι είχε την εμφάνιση άλλων 13χρονων, πιθανόν το γεγονός ότι είναι πατέρας μιας κόρης λίγων ημερών να μην προκαλούσε τόση προσοχή, καθώς η Αγγλία έχει αναλογικά τις περισσότερες εγκυμοσύνες εφήβων στην Ευρώπη (το 2006 καταγράφηκαν 7.296 συλλήψεις από κορίτσια κάτω των 18 ετών, ενώ την ίδια χρονιά 295 έφηβες ηλικίας 14 ετών έμειναν έγκυοι και 109 εξ αυτών γέννησαν το παιδί που κυοφόρησαν). Όμως ο Άλφι έχει ύψος 1,20 μ.,

δεν έχει ούτε τρίχα στο πρόσωπο και μοιάζει οκτώ με εννέα ετών με αποτέλεσμα η φωτογραφία του με το μωρό να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Επιπλέον εκείνος ήταν 12 χρονών και η Σαντέλ 14 όταν συνέλαβε το μωρό και το γεγονός να είναι το κορίτσι δύο χρόνια μεγαλύτερο από το αγόρι είναι μάλλον ασυνήθιστο.

Το ζευγάρι
Η Μέιζι Ροξάν φέρεται ότι συνελήφθη από μία και μόνο ερωτική συνεύρεση. Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η Σαντέλ ήταν έγκυος παρά μόνον όταν πήγε στον γιατρό, στις 12 εβδομάδες- λέει πως είχε παραλείψει να πάρει μόνο ένα αντισυλληπτικό χάπι. Κράτησαν την εγκυμοσύνη μυστική για άλλες 6 εβδομάδες, μέχρι που η μητέρα της Σαντέλ, η Πένι, 38 χρονών, παρατήρησε ότι η κοιλιά της κόρης της μεγάλωνε. «Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να έχουμε ένα μωρό», είπε ο Άλφι, σε συνέντευξή του στο ΥouΤube, όμως παραδέχθηκε πως φοβήθηκε να το πει στους γονείς του. Τώρα οι γονείς και των δύο παιδιών συμπαρίστανται στην απόφασή τους. Το μωρό ζει τώρα με την οικογένεια της μαμάς του (η Σαντέλ έχει πέντε αδελφούς) σε μια δημοτική κατοικία. Ο Άλφι ζει με τη μητέρα του, την 43χρονη Νίκολα. Ο 45χρονος πατέρας του, ο Ντένις, έχει άλλα οκτώ παιδιά.

Το αποτέλεσμα της πρόωρης σεξουαλικής σχέσης των δύο παιδιών προκάλεσε εκδηλώσεις θυμού και ανησυχίας. Ο αρχηγός των αντιπολιτευόμενων Συντηρητικών Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι οι έφηβοι δεν θα έπρεπε ούτε καν να σκέφτονται να γίνουν γονείς. Ο πρώην αρχηγός των Συντηρητικών Ίαν Ντάνκαν Σμιθ δήλωσε πως, μολονότι δεν γνωρίζει τις συγκεκριμένες οικογένειες, το επεισόδιο είναι ενδεικτικό «της πλήρους κατάρρευσης, σε ορισμένα τμήματα της κοινωνίας, κάθε αίσθησης για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Δεν υπάρχει πλέον καμιά ντροπή σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά και πολύ συχνά τα παιδιά γίνονται μάρτυρες συμπεριφορών που είναι επιθετικές, βίαιες, αγενείς και σεξουαλικές. Και κανείς δεν λέει ότι αυτό είναι λάθος».

Ένας ακόμη έφηβος, ο 16χρονος Ρίτσαρντ Γκούντσελ, διεκδίκησε χθες την πατρότητα της Μέιζι Ροξάν. «Ξέρω ότι μπορεί να είμαι ο πατέρας», είπε ο 16χρονος στο χθεσινό φύλλο της ταμπλόιντ «Νews of the World». «Όλοι πιστεύουν πως είμαι. Οι φίλοι μου μού λένε ότι το μωρό έχει τα μάτια μου- ακόμη και η μαμά μου το πιστεύει. Μόνο με τεστ DΝΑ θα λυθεί αυτό το ζήτημα. Αν είμαι ο πατέρας, έχω το δικαίωμα να το γνωρίζω», πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

Karolos27 είπε...

Καλά εκεί στη Βρετανία έχουν χαζέψει εντελώς. Κι εγώ θέλω να γίνω μπαμπάς, αλλά μην τρελαινόμαστε από τα 16. Πάντως στη θέση του Άλφι θα 'κανα το ίδιο. Αυτός είναι 1.20...το παιδί πόσο θα βγει??? Τέλος πάντων, συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών που δεν έκαναν έκτρωση, γιατί αυτό είναι έγκλημα. Καλό κουράγιο στις οικεγένειες των παιδιών με το παιδί (καλή ατάκα αυτή) και στους ίδιους.