ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ SONY ERICSSON

Sony Ericsson W508 Walkman

Το W508 Walkman™ αλλάζει εμφάνιση για να ταιριάζει στο στυλ σας και στην αγαπημένη σας μουσική που απολαμβάνετε από το κινητό σας, αφού μπορείτε να διαλέξετε από τις οχτώ διαθέσιμες προσόψεις με διάφορα χρώματα και σχέδια.

Επιπλέον, διαθέτει όλες τις ξεχωριστές λειτουργίες των Walkman κινητών που προσφέρουν μια διαδραστική εμπειρία στους χρήστες τους. Με το Shake control και το Gesture control, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου και την σειρά των τραγουδιών με ένα γρήγορο τίναγμα του κινητού σας, ή να ρυθμίστε το ξυπνητήρι στο αθόρυβο με μια απλή κίνηση του χεριού σας.

Με τη λειτουργία το SensMe™, το W508 προσαρμόζει τη μουσική στη διάθεση σας, ενώ διαθέτει και πλήκτρα αφής στην πρόσοψη για να αλλάζετε και να σταματάτε εύκολα τα τραγούδια που ακούτε ακόμα και με το πορτάκι κλειστό.

Επίσης, αν δε γνωρίζετε τον τίτλο ενός τραγουδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη δημοφιλή λειτουργία TrackID™ με αναζήτηση κειμένου και θα έχετε τα στοιχεία που θέλετε με το πάτημα απλά ενός κουμπιού σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Η 3.2 megapixel κάμερα, το HSDPA και η 1GB M2 κάρτα έρχονται να συμπληρώσουν τις μοναδικές λειτουργίες που προσφέρει το Sony Ericsson W508, ενώ μια έξτρα πρόσοψη υπάρχει ήδη μέσα στη συσκευασία του τηλεφώνου.

To W508 Walkman™ υποστηρίζει HSDPA 2100 και EDGE 850/900/1800/1900 και θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές το δεύτερο τρίμηνο του 2009 σε Γκρι (Metal Grey) και σε λευκό (Poetic White) χρώμα.



Sony Ericsson C510 Cyber-shot

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το C510 Cyber-shot™, το πρώτο κινητό που διαθέτει την εφαρμογή Smile Shutter™ , ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση με ποιότητα Cyber-shot™.

Το Smile Shutter™ είναι μια ‘’έξυπνη’’ εφαρμογή που εντοπίζει το χαμόγελο στο πρόσωπο που θέλετε να φωτογραφίσετε και αυτόματα το φωτογραφίζει. Έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το αν θα προλάβετε να απαθανατίσετε την κατάλληλη στιγμή!

Με το C510 ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα μπορούν τώρα να απολαύσουν την εμπειρία που προσφέρουν τα Cyber-shot™ κινητά, χωρίς να συμβιβάζονται στην ποιότητα και το design που προσφέρει η Sony Ericsson.

Εκτός από το πρωτοποριακό Smile Shitter, διαθέτει επιπλέον Snapfish από την HP (που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εντολές εκτύπωσης από το τηλέφωνο τους στο Snapfish και να τους παραδίδονται στο σπίτι τους) και SMS με Chat view (προβολή συνομιλίας). Σε συνδυασμό με την κάμερα 3.2 megapixel και την Ανίχνευση Προσώπων διαθέτει ό,τι χρειάζεται ο χρήστης για άψογες φωτογραφίες.

Τα Sony Ericsson Cyber-shot™ κινητά αποτελούν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές προϊόντων της εταιρείας και οι πωλήσεις τους συνεχώς αυξάνονται. Συνολικά έχουν ξεπεράσει τα 32 εκατομμύρια κινητά παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την υπεροχή της Sony Ericsson στο να δημιουργεί νέες συναρπαστικές τεχνολογίες για τους καταναλωτές σε όλον τον κόσμο. Η λειτουργία Smile Shutter™ εξελίσσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες των Cyber-shot™ κινητών, ενώ θα ενσωματωθεί και στο επιτυχημένο C905 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008 και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως.

Το C510 Cyber-shot™ υποστηρίζει GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 850/1900/2100. Το C510 Cyber-shot™ θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές σε Μαύρο (Future Black) και Ασημένιο (Radiation Silver) χρώμα από το πρώτο τρίμηνο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: