ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ INTERNET ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Την κάλυψη του δικτύου της επεκτείνει διαρκώς η COSMOTE, προσφέροντας γρήγορο ευρυζωνικό Internet μέσω κινητού τηλεφώνου με ακόμη πιο υψηλές ταχύτητες σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Η εταιρία προσφέρει πλέον ταχύτητες λήψης δεδομένων (HSDPA ) έως 7,2 Mbps και αποστολής δεδομένων (HSUPA ) έως 1,5 Mbps και στην Πάτρα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, τη Μύκονο και τη Χαλκίδα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επέκταση της κάλυψης και σε άλλες περιοχές και πόλεις της Ελλάδας.

Με πληθυσμιακή κάλυψη 85%, το ευρυζωνικό δίκτυο HSPA της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ενώ η εταιρία επενδύει σταθερά στην περαιτέρω επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της. Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο της COSMOTE είναι ήδη έτοιμο για την υλοποίηση μεγαλύτερων ευρυζωνικών ταχυτήτων HSDPA έως 14,4 Mbps και HSUPA έως 5,8 Mbps, ενώ, εντός του 2009, προγραμματίζεται η αναβάθμιση σε ακόμα υψηλότερες ταχύτητες για λήψη δεδομένων έως 21 Mbps.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη η COSMOTE εισήγαγε το Mobile Broadband στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2006. Επεκτείνοντας την ευρυζωνική κάλυψη με υψηλούς ρυθμούς, ήδη τον Απρίλιο του 2007 η COSMOTE προσέφερε στους πελάτες της ταχύτητες HSDPA έως 3,6 Mbps, ενώ, πάλι πρώτη, τον Απρίλιο του 2008 υλοποίησε την αναβάθμιση σε HSDPA έως 7,2 Mbps και HSUPA έως 1,5 Mbps στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

4 σχόλια:

Karolos27 είπε...

Εγώ πάντως θα συνεχίσω να προτιμώ Vodafone...Και λόγω Ολυμπιακού και για πολλούς άλλους λόγους.

MaRiLou είπε...

Λόγω του Θρύλου συμφωνώ... αλλά απ' ότι ακούω κι από άλλους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Vodafone.

Ανώνυμος είπε...

και που η vodafone να εχει αρχιζει να μοιραζει καρτες SIM απο δω και απο κει... γραψτε και γι αυυτο

Karolos27 είπε...

Άντε γράψαμε και για τη vodafone. Σου κάναμε τη χάρη. Αλλά γράψε και όνομα την επόμενη φορά, μη μας λένε μετά στην έκθεση για τις "απρόσωπες" σχέσεις και την "απρόσωπη" επικοινωνία.