ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY 2009


Οι Paul McCartney, Radiohead, T.I., Justin Timberlake, Jay-Z και Kanye West προστέθηκαν στη λίστα με τους καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες στην τελετή απονομής των 51ων βραβείων Grammy, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Οπως ανακοινώθηκε ο Jay-Z, ο Lil Wayne, ο T.I. και ο Kanye West θα ανέβουν μαζί στην σκηνή των Grammy για να ερμηνεύσουν το hit single "Swagga Like Us". Ηδη έχει ανακοινωθεί πως στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους οι: Kenny Chesney, Coldplay, Jennifer Hudson, Jonas Brothers, Katy Perry και Carrie Underwood.

Στην τελετή απονομής των Grammy, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Staples Center του Λος Αντζελες, αναμένεται να δώσουν το παρών τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Οσον αφορά τους υποψηφίους, μεγάλο φαβορί των 51ων βραβείων Grammy είναι ο Lil Wayne, ο οποίος διεκδικεί συνολικά οκτώ βραβεία. Οι Coldplay έχουν επτά υποψηφιότητες ενώ οι Jay-Z, Ne-Yo και Kanye West απέσπασαν από έξι υποψηφιότητες ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: