ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η GOOGLE ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ GMAIL

Είπε η Microsoft να αναβαθμίσει τον ΙΕ 8, έσκασε μύτη αμέσως και η Google στο παιχνίδι των βελτιώσεων. Πλέον, θα υπάρχει δυνατότητα ο χρήστης να έχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, χωρίς να είναι απαραίτητα συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Αυτή την υπηρεσία της Google την περιμένουν οι χρήστες του Gmail εδώ και δύο χρόνια περίπου, από το μέσα του 2007 (τότε που ο Κακά έπαιζε μπαλάρα και οδήγησε την Μίλαν στην κατάκτηση του έβδομου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της). Αυτή ήταν η χρονιά που η Google παρουσίασε πρώτη φορά στο κοινό ένα πρόγραμμα για τους περιηγητές διαδικτύου με το όνομα Gears. Το συγκεκριμένο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Gmail, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός διαδικτύου. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είπαν πως το να χρησιμοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο το Gears στο Gmail ήταν και είναι πάρα πολύ δύσκολο, εξαιτίας του τεράστιου όγκου της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google. Η Google παρέχει τη λύση της αντιγραφής των δεδομένων του λογαριασμού Gmail στον σκληρό δίσκο, αυτό όμως μεταφράζεται αυτόματα σε απώλεια αρκετών GB.

"Έπρεπε να μαζέψουμε ένα αξιοσημείωτο όγκο πληροφοριών για το πώς οι χρήστες μπορεί να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ώστε να τους προσφέρουμε μία εφαρμογή που θα είναι αξιόλογη και να την χρησιμοποιήσουν," είπε ο Rajen Sheth.Η Google έχει ξεκινήσει να λανσάρει την καινούρια υπηρεσία της και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους σε λίγες μέρες.

Με το Gears οι χρήστες θα 'χουν τη δυνατότητα να εργάζονται σε γραφικό περιβάλλον σαν αυτό του Gmail. Όταν θα βρίσκονται εκτός σύνδεσης οι χρήστες, το Gears θα αναλαμβάνει να συγχρονίσει την αποθηκευμένη αλληλογραφία στον υπολογιστή τους με αύτη που βρίσκεται στο Διαδίκτυο. Αυτό προμηνύεται να φανεί ιδίατερα χρήσιμο και εύχρηστο για ανθρώπους ο οποίοι ταξιδεύουν πολύ και δεν έχουν πάντα την δυνατότητα μιας σύνδεσης. Τέλος, το Gears αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές, που θα κατασκευαστούν μελλοντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: