ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ...

Όλος ο πλανήτης υποφέρει από την οικονομική κρίση. Από τους μικρότερους ιδιοκτήτες μαγαζιών ως τους οικονομικούς γίγαντες ανά τον κόσμο. Βιομηχανίες αυτοκινήτων υποφέρουν, τράπεζες κάνουν εκκλήσεις για βοήθεια μέσα στην απελπισία τους και κάθε σπιτικό αντιμετωπίζει ακόμη περισσότερες δυσκολίες από πριν. Μέσα σ' αυτο΄το κλίμα, ο πολλά υποσχόμενος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να αποδείξει τι μεγάλος μεταρρυθμιστής μπορεί να γίνει στα θέματα της οικονομίας. Εδώ ο κόσμος έχει άδειες τσέπες κι αυτός είπε μιας και εκλέχθηκε πρόεδρος των Η.Π.Α., να δαπανήσει μόνο 160.000.000 δολλάρια (ή αλλιώς περίπου 150.000.000 ευρώ) για την τελετή ορκομωσίας του. Ναι, ναι, αυτά τα λίγα θα δαπανηθούν για τον Μπαράκ(ι). Βέβαια, με τόσα μεγάλα ονόματα που θα συμμετέχουν στη γιορτή το ποσό μπορεί να θεωρηθεί "τιμή ευκαιρίας".


Με τόσους τραγουδιστές που θα 'ναι εκεί πέρα, ίσως πορωθεί κι ο Ομπάμα και πιάσει το μικρόφωνο να πει κι ένα τραγούδι. Παιδιά του X-Factor κουράγιο και μην ανησυχείτε μη σας πάρει τα φράγκα...

Δεν είναι λίγο, εξάλλου, να έχεις στην ίδια σκηνή Bon Jovi, U2 και Bruce Springsteen (και πολλούς άλλους). Ειδικά, όσον αφορά την παρέα του Μπόνο και τον Μπρους, οι συνεργασίες τους κατά το παρελθόν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν...παπάδες (μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει κάποιος Εφραίμ πρόχειρος...). Στη μεγάλη γιορτή, λοιπόν, για την ορκομωσία του Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετέχουν οι: Beyonce, Mary J. Blidge, Jon Bon Jovi, Garth Brooks, Sheryl Crow, Renee Fleming, Josh Groban, Herbie Hancock, Heather Headley, Bettye Lavette, John Legend, Jennifer Nettles, John Mellencamp, Shakira, Bruce Springsteen, James Taylor, U2, Usher, Will.I.M., Stevie Wonder. Ακόμη θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, οι: Jack Black, Steve Carell, Rosario Dawson, Jamie Foxx, Tom Hanks, Martin Louther King III, Queen Latifah, Laura Linney, Denzel Washington. Η γιορτή αυτή θα μεταδοθεί στην Ελλάδα τηλεοπτικά από το Mega, την Κυριακή στις 21:30. Το πρόγραμμα θα κρατήσει λίγες ώρες και προσωπικά, θα το παρακολουθήσω λόγω Bon Jovi, U2 και κυρίως Springsteen. Και για να μην ξεχνιόμαστε, το νέο άλμπουμ του Μπρους κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ εδώ. Ας του ευχηθούμε καλά αρχή του Ομπάμα, έστω κι αν ξεκίνησε με "μικρά" έξοδα. Και μόνο που δε θα βλέπω τη μούρη του Μπους τόσο συχνά, χαίρομαι αφάνταστα. Και επιτέλους, οι κατασκευάστριες εταιρείες παπουτσιών δε θα χρειάζεται να φτιάχνουν τόσα παπούτσια. Δε θα υπάρχει ανάγκη να τα πετάξει κάποιος στον Μπους. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με τον Ομπάμα. Γιατί αρκετοί εκτιμούν πως θα καταλήξει Ομπάμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: