ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ

Kλειστός θα είναι από τις 26 Ιανουαρίου ως τις 20 Μαρτίου ο σταθμός ΗΣΑΠ του Θησείου λόγω έργων στο τμήμα της γραμμής μεταξύ Ταύρου και Ομονοίας.

Με δεδομένη και τη μειωμένη συχνότητα ταν δρομολογίων του Ηλεκτρικού, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τη λειτουργία νέας λεωφορειακής γραμμής που θα συνδέει τις καθημερινές την Ομόνοια με τον Πειραιά. Πρόκειται για την γραμμή της ΕΘΕΛ 500 Α «Στ. ΗΣΑΠ Πειραιάς-Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια» με τις εξής στάσεις: Πειραιάς, Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια.

Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά από Πειραιά στις 05.45 και από Ομόνοια στις 06.00 και το τελευταίο στις 23.15 και από τους δύο σταθμούς. Κατά τις ώρες αιχμής τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε 10 λεπτά.

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της οδού Άστγγος, μεταξύ της Αριστείδου και της Ακτής Τζελέπη και το τέρμα της επί της Αθηνάς, μεταξύ Ομονοίας και Λυκούργου.

Επίσης, όπως διευκρινίζει το ΟΑΣΑ, οι λεωφορειακές γραμμές «010» και «011» (Express) που συνδέουν τους σταθμούς ΗΣΑΠ Ομονοίας και Ταύρου και πρωτολειτούργησαν στις 17 και 18 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο (24 και 25-1-09) λόγω των συνεχιζόμενων έργων του ΗΣΑΠ.

Η γραμμή «010» εξυπηρετεί τους σταθμούς: Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Πετράλωνα και Ταύρος.

Η «Express» εξυπηρετεί τους σταθμούς: Ομόνοια, Πετράλωνα και Ταύρος.

Η αφετηρία και των δύο γραμμών είναι επί της οδού Αθηνάς(μεταξύ πλατείας Ομονοίας και Λυκούργου). Το τέρμα τους είναι στον Ταύρο, στο χώρο πάρκινγκ του σταθμού.

Η συχνότητα των δρομολογίων είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ. Το ίδιο και οι ώρες λειτουργίας των δύο γραμμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: