ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΝΤΑΡ(Γ)ΚΟ(Λ)!!!

Επί ισπανικού εδάφους, μέσω Φρανκφούρτης, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά λεπτομερών εξετάσεων βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (11/01) ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση. Όπως από το Σάββατο έγινε γνωστό, ο Σέρβος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα αρτηριακής πίεσης και με τα ως τώρα δεδομένα μοιάζει δύσκολο να αποφύγει την επέμβαση. Σε περίπτωση που οι φόβοι επιβεβαιωθούν, ο 35χρονος φορ θα εγχειριστεί άμεσα. Η σοβαρότητα της κατάστασης είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή και απλώς πιστοποιήθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επισήμως Ολυμπιακός.

Πριν από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, ο ποδοσφαιριστής, εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά από την περιπέτεια που περνάει, δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο. . Υπό την υπάρχουσα κατάσταση, δεν υπάρχει περίπτωση ο Κοβάσεβιτς να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του. Ούτως ή άλλως αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα της υγείας του Κοβάσεβιτς δεν εμφανίστηκε ξαφνικά, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα με την πίεση αντιμετώπιζαν η μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι έφυγαν από την ζωή. Ο Σέρβος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή και ήλεγχε την κατάστασή του, αλλά τις τελευταίες μέρες η πίεση ανέβηκε σε σημείο που ανησύχησε τον γιατρό του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: