ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Και την πρωτοχρονία συνεχίστηκαν οι Ισραηλινές επιχειρήσεις στην Γάζα.Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί ανέρχονται μέχρι τώρα στους 5, ανάμεσά τους και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς, και τουλάχιστον 40 τραυματίσtηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς κτήρια που στέγαζαν υπουργεία.Κατά τις προηγούμενες επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο, στόχοι έγιναν κυβερνητικά κτίρια, το κοινοβούλιο στη Γάζα, σήραγγες που συνδέουν το Ισραήλ με την Αίγυπτο, οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης της Χαμάς αλλά και περιοχή κοντά σε νοσοκομείο. Οι νεκροί, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, ξεπερνούν τους 400. Ενώ πάνω από 2000 υπολογίζονται οι τραυματίες.

Στην Αθήνα, παράλληλα με τα πυροτεχνήματα που παραδοσιακά φώτισαν την Ακρόπολη για την υποδοχή του νέου χρόνου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα.

Οι διαδηλωτές πέρασαν από το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να παραταχθούν για άλλη μία φορά περιμετρικά του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Αθηναίων.Βλέπετε ο δήμαρχος μας νοιάζεται περισσότερο για την διαφύλαξη ενός τιποτένιου εορταστικόυ μηνύματος παρά να καταλάβει τι συμβαίνει στον κόσμο.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στη Ροτόντα και με την αλλαγή του χρόνου πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και έριξαν βόμβες μολότοφ σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Εγνατία οδό. Ζημιές προκλήθηκαν σε ορισμένα εμπορικά καταστήματα, ενώ σημειώθηκε επίθεση και στο Ναό της Αγίας Σοφίας. Οι αστυνομικοί απάντησαν, κάνοντας χρήση χημικών.Κάτι που δυστυχώς το συνηθίζουν πολύ τελευταία...

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχηθώ μια καλή και δημιουργική χρονιά και πάνω απ'όλα μια χρονιά καλύτερη από την περσινή για πολλoύς λόγους.

Υ.Γ.:παρακαλώ συγχωρέστε με για τυχόν λάθη που έκανα μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω για το blog


Δεν υπάρχουν σχόλια: