ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON... Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ

Από την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 έως και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 παρουσιάζεται στο Θέατρο Badminton το παραμύθι του Tim Burton, Εντουαρντ ο Ψαλιδοχέρης σε σκηνοθεσία Matthew Bourne.

Η ιστορία του Ψαλιδοχέρη μιλά για ένα αγόρι διαφορετικό από τα άλλα. Έναν ήρωα που μένει μόνος στον κόσμο, με ψαλίδια αντί για χέρια, όταν ο εκκεντρικός εφευρέτης του πεθαίνει ξαφνικά και τον αφήνει ατελείωτο.

Ο σκοτεινός περιθωριακός Έντουαρντ παλεύει να βρει τη θέση του μέσα στον κόσμο των πολύχρωμων αμερικάνικων προαστίων και να πείσει τους καλοπροαίρετους κατοίκους του Hope Springs ότι πίσω από το σκληρό παρουσιαστικό του κρύβεται μια αθώα και ευγενική ψυχή.

Πολύ γρήγορα εξελίσσεται στον ήρωα της γειτονιάς, μεταμορφώνοντας τους ομοιόμορφους και βαρετούς κήπους σε «έργα τέχνης» και φτιάχνοντας εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο, ενώ με τα ευφάνταστα πανκ κουρέματά του ξαφνιάζει ευχάριστα τις «καθώς πρέπει» κυρίες. Πόσοι όμως μπορούν να αναγνωρίσουν την ομορφιά και την αθωότητα που κρύβονται πίσω από τις ουλές και τα ψαλίδια του;

4 σχόλια:

Me είπε...

Παρακολούθησα χτές την παράσταση και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ανώνυμος είπε...

ontos katia to eida ki egv poli kali parastasi

MaRiLou είπε...

Ρε παιδιά πόσο καλή μπορεί να είναι μια παράσταση στο θέατρο? Μην μου πείτε καλύτερη κι από την κινηματογραφική! Αλλά κι εγώ έχω ακούσει καλά σχόλια...

an-upomoni είπε...

Marilou mia episkepsi sto theatro badminton tha se peisei. K mena mou arese polu to show.