ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER


Την εγκατάσταση ενός κωδικού ασφαλείας εισηγείται η Microsoft, υποσχόμενη ότι κατά αυτό τον τρόπο θα επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα στη ασφάλεια του προγράμματος πλοήγησης Internet Explorer.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σε καμία περίπτωση δεν συστήνει αντικατάσταση του Internet Explorer από άλλα προγράμματα πλοήγησης, αλλά εξέδωσε μια έκτακτη ανακοίνωση με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του browser για την εξάλειψη του προβλήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα που αναφέρουμε πιο κάτω οι χρήστες θα βρουν έναν κωδικό και οδηγίες για την εγκατάστασή του, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.
Η εταιρεία η υπογραμμίζει ότι ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί το ασφαλέστερο εργαλείο περιήγησης στο διαδίκτυο και υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν Κινέζοι χάκερ ανακάλυψαν ένα μικρό κενό στην ασφάλεια το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κλέβουν κωδικούς για βιντεοπαιχνίδια, τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν στη μαύρη αγορά.

Παράλληλα, η Microsoft επισημαίνει ότι κινητοποίησε τους καλύτερους προγραμματιστές της παγκοσμίως για να δώσει τη λύση στους χρήστες της μέσα σε χρόνο ρεκόρ.
Η ιστοσελίδα που πρέπει να επισκεφτείτε ειναι:http://www.microsoft.com/protect/computer/updates/bulletins/200812_oob.mspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: